hej.
ja mam ostatnio lenia komputerowego związanego głownie z tym ze od poniedzialku wrocilam do pracy i tam siedzie przed kompem 8h wiec w domu juz nie wlaczam.
Ale jak pojde na L4 to bede regularnie bywac
Co do imion to mam problem. Duzo w rodzinie najblizszej mamy dzieciaczkow i nie chcialam bym potworzyc. W sumie sama nie wiem co mi sie podoba. Moze Wy mnie czyms natchniecie.
Tez mnie denerwuja takie wymyslane imiona, robienie krzywdy dziecku. A czasem mozna to glupio polaczyc z nazwiskiem. Moja bratowa ma ucznia co sie nazywa Jordan (Dżordan) Buczek. Tragedia
jesli chodzi o świeta to u nas jak co roku. Najpierw sniadanie z moimi rodzicami i siostra a potem pozniejsze sniadanie u R rodzicow. Musimy sie czasowo streszczac bo zawsze tu i tu jestesmy.
Karolcia moze po cytologi a moze sie przemeczylas?? Polez, odpocznij i bedzie dobrze
Azorek cytologia w ciązy jest jednym z podstawowych badaniem w I trymestrze ciąży. Pewnie moze wystapc plamienie ale mysle ze to nie jest niepokojące
Netika nasz tez pierwszy dzien jak wsiadl na rower to sie rozladal na boki i jezdzil od brzega to brzega. Dopiero drugiego dnia zalapal ze musi kierowac
PAtrycja my kupilismy 16cali. Niby nie siega do ziemi ale mniejszy to bylby na rok a jednak to troche kasy trzeba zaplacic. My kupilismy polski na aluminiowej ramie, podobno sa lzejsze
MAlinowa tez tak myslam. Ale ja dzis kupilam gazete m jak mama i jest napisane z ryb wlasnie najlepiej jesc sledzie bo one najmniej chloną tych szkodliwych substancji ktorych najwiecej jest w tunczyku. PRzeczytalam to dzis z radoscia bo mialam ochote na sledzie Lisnera w smietanie to je uwielbiam i sobie odmawialam a w piatek wlasnie je zjem.
A np przy rybach wedzonych jest napisane zeby lepiej nie jesc bo wedzenie jest rakotworcze. Wedlin zreszta tez. Ale mysle ze co jakis czas o nie zaszkodzi, przeciez nie jemy w tonach.
A o lodach tez czytalam zeby nie jest bo surowe zoltko. Tylko czy w sklepowcyh lodach sa jajka, wątpie. Ja zamierzam je jesc cale lato, chyab ze znow mnie cukrzyca ciazowa dopadnie
a sny tez mam glupie. Dzis mi sie snilo ze jechalam w autobusie z tym aktorem Krystianem Wieczorkiem i bylismy zakochana para
Aguga ojj jak Cie rozumiem. U mnie tez syf bo robimy Kubie pokoj. Narazie spal jeszcze w naszej sypialni w lozeczku ale musi zwolnic lozeczko. Zreszta juz bardzo chcielismy mu go zrobic. Juz jest gips, pomalowane 3 sciany. Panele juz mamy, meble zamowione. Tylko jeszcze barierka na schody musi najpeirw byc bo pokoj kuby jest wyzej o polpietro niz nasz.
ide zaraz spac, jutro wczesniej wstajemy :-)
milej niedzieli