reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam niedzielnie
co do cytologi to w tej ciąży nie miałam pobieranej bo gdzieś czytałam że w tej chwili to się zmieniło i cytologia nie jest już jednym z podstawowych badań w ciąży natomiast poprzedniej miałam
PAtrycja ja też mam 16 cali wiki dostała na 3 urodziny ona wtedy była wielkości przeciętnego 4 latka tera ma 4,5 a wygląda na 6-7 lat i rower jest w sam raz.....
kark ładne imina

też jestem za tym aby zrobić odrębny wątek o iminach

reklama
witamn z rana:-) amelkowna dopiero wstala heheheh ja wyspana choc w nocy sie wiercilam jak z owsikami to siku to pic to znow siku ehhhhh:baffled:

stworzylam dla Was na zyczenie watek z imionami i poprzenosilam niektore posty-to tak zeby wyjasnic ze niektore stad zniknely nie wszystkie chcialam przenosic zeby wateks ie nie zgubil:tak:

Witam i ja z ranka

I znowu pogoda ladna pewnie spacerowo będzie dzisiaj

Ja cytologie miałam robioną na szczęście rok temu i teraz nie będe robiła bo nie ma pilnej potrzeby

Dzięki za rady co do rowerka też myślałam o kołach 16 i rowerku polskim bo lżejsze no ale jeszcze się z młodym wybierzemy do sklepu i zamierzymy.

azorek dzięki za nowy wątem o imionach :tak:

Miłej niedzieli życzę laseczki

witajcie niedzielnie i mówcie szybko kto mi zwinął:wściekła/y: słońce sprzed okien?
planowałam kolejny długi spacer rowerowo-parkowy a tu kicha.
Znowu jestem niepedagogiczna bo ja sobie leżałam w łóżeczku a mój synek gra w little big planet w szmaciankę jak on to mówi.
Tylko pytanie za 100 pkt: co na obiad?

Nikola dziekuje :)

Mina u mnie tez na obiad mielone, ale w innym wydaniu, moj mistrz kuchni K robi dzisiaj spaghetti :)

Ja tymczasem juz na posterunku w biurze, zarabiam dzis pieniazki do 17 :)

Milego dnia :)

dzień dobry :-)
witam się po bardzooo długiej przerwie - u mnie sporo się działo
zaszyli mnie i zdjęli szwy
ustawili mi leki i kazali odstawić i tak przez 2 tyg.
teraz jestem na Inflanckiej- wiszę :rofl2: dlatego nie nie bardzo mogę pisać
pewnie z miesiąc tak powiszę a potem mam wielką nadzieję na leżenie:rofl2:

pozdrawiam wszystkie bardzo mocno
postaram się pisać w miarę regularnie, bo widzę wielkie zmiany i dużo wraźeń :-);-)

reklama
Do góry