Witam
spac jakos nie moge,poza tym u mnie w wiezowcu caly czas ktos jakis remont robi i dzisiaj juz od 7 rano stukaja ,pukaja,wierca,oszalec mozna..ech...byle do przeprowadzki ....
co do przeczuc odnosnie plci dziecka-hmm.....ja tak po cichutku chcialabym chyba dziewczynke-Wiktorie Marie,to imie jest dla mnie symboliczne,bo oznacza moje male zwyciestwo po tylu latach starania sie o dzidziusia,ale jak sie urodzi chlopczyk tez bede sie cieszyc,jak pytalam meza jak mu damy na imie powiedzila,ze nie ma zielonego pojecia..Dyzio bedziemy na niego wolac..hahaha,dowcipnis jeden,brakuje mi tutaj pomyslow ,myslalam o Igorze albo Patryku ale w rodzinie i znajomi mnie uprzedzili
jeszcze jest czas
wczoraj bylam jakas senna i rozlazla,mialam sie wziasc za sprzatanie,naszykowalam odkurzacz,usiadlam na chwile na lozku i usnelam na siedzaco,obudzilam sie kilka godzin pozniej,hahaha,tak sie nasprzatalam ,ze hej....masakra
tallkaa ja tez zawsze bylam kwasna i tak mi pozostalo,nigdy nie przepadalam za slodyczami,czekolady nie lubie,poza tym jestem na nia uczulona,zobaczymy....
kasikd moja mama ma taki kalendarz poczec chinski,patrzysz w nim miesiac i wiek w ktorym zaszlas w ciaze i niby sie sprawdza ,jak do tej pory wszystkim,ale ja sie juz na niego nie lapie ,jestem za stara,bo on jest do 35 r.ż
malinova jedz na zdrowie i nie panikuj-byle byly ze sprawdzonego zrodla,ja jakos nie mam na nie ochoty chociaz przed ciaza bylam rybozerna i sledzie wciagalam w kazdej ilosci i o kazdej porze,tak samo inne rybki,te jem teraz co prawda ,ale na sledzie nie mam ochoty
wracam do nadrabiania lektury,pracowite z Was mroweczki,dziergaja i dziergaja