PETALUDA, rób sobie zimne okłady na czoło, ręce, łydki. Mi paracetamol pomógł, ale ja gorączkowałam tylko jeden dzień. Trzy dni gorączkowania to za dużo, mnie się wydaje, że musisz mieć już jakieś mocniejsze leki, bo samą wit. C się nie wyleczysz.
galug, jeszcze żadnych
Ale pewnie kupię Prenatal.
azorek, mój Szymek też wiecznie poobijany. Nie dość, że nie usiedzi na tyłku spokojnie, to zawsze coś sobie zrobi. Ale na szczęście nigdy nie trzeba było jechać do szpitala, chociaż ja go też wtedy obserwuję z drżeniem serca...
krak, a jakoś nie mam żadnych przeczuć na razie:-) Ciążę przechodzę inaczej niż tą pierwszą ale może to ze względu na to, że jestem już starsza
Ballka, współczuję, ja wczoraj zdychałam przez ból głowy...
malinova, jakiś czas temu śledzie W OCCIE Z CEBULĄ I TŁUSTĄ ŚMIETANĄ to było jedyne co mi wchodziło bez żadnego problemu
A dziś się zajadam wędzoną makrelą. Nie martw się na zapas, na pewno nic się nie stanie:-)
Nikolaa, to kolorowych snów:-) Też bym już poszła do wyrka ale jeszcze Młodego muszę położyć bo mężuś dziś na zajęciach i wróci późno...
Ja dziś byłam na usg prenatalnym, wszystko w porządku, Małe rośnie jak na drożdżach - ma już 6,39 cm
Nasłuchaliśmy się serduszka, pooglądaliśmy jak podskakuje i bryka
Potem zrobiłam sobie zakupy, właściwie nic nie kupiłam a portfel o stówkę lżejszy.... Zaliczyłam kawkę i plotki u koleżanki, poleciałam po Szymusia, zjedliśmy obiadek i wybyliśmy jeszcze na spacerek. A z samego rana zaliczyłam jeszcze glebę pod blokiem
Wlazłam w taką małą dziurę i rozwaliłam kolano
Ale obciach