reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Tak to bedzie moja pierwsza wizyta dlatego tak sie martwie:baffled:
i trochę żałuje że tak późno ale teraz już wytrzymam

Tak to bedzie moja pierwsza wizyta dlatego tak sie martwie:baffled:
i trochę żałuje że tak późno ale teraz już wytrzymam
Będzie dobrze ;-).No,ale martwienie normalna rzecz.U mnie druga,a stresa mam ogromnego

A mam pytanie która mama po 10tyg nie ma już mdłości itd?.Mi pozostała tylko senność i tkliwość piersi

chyba troszkę spanikowałam. W sumie to najważniejsze jest to usg genetyczne między 11 a 14 tyg:) ale już chciałabym zobaczyć serduszko a przede wszystkim czy to jest jedno serduszko czy dwa heh!!!!!

Aguga co do mdłości to mi w sumie tez juz przeszly ale czasem jak czuje smażona cebulke lub kiełbase to mnie muli,za to piersi teraz ruszyły ostro i napuchły, no i senna tez jestem, a najbardziej koło 15-16 ale zasnąc nie moge:dry:

Patrycja ja czekalam do pierwszej wizytki do 8tc i myślalam ze nie wytrzymam, bedzie dobrze &&&&&!

Co do farbowania to też zamierzam przd świetami zaszaleć, zawsze robie pasemka.W pierwszej ciązy tez robilam kilka razy i nic sie nie działo z tego powodu.

Wizytę mam 21 marca. Dostałam już skierowanie na wszystkie badania. Niby wszystko jest w porządku ale z pierwszym dzieckiem jakoś szybciej wszystko szło a ta sama doktorka!!!!Mdłości to ja w ogóle nie miałam ale ogólnie tą ciąże dużo gorzej znoszę. Za pierwszym razem mogłam góry przenosić a teraz ciągle zmęczona na nic siły nie mam. Wiek robi swoje ;-)

reklama
lori81 a czym farbujesz ? Ja powiem szczerze że w pierwszej ciąży farbowałam farbą z amoniakiem i wszytko było ok a teraz sie boje:baffled:
Wogóle w tej ciąży bardziej schizuje:sorry2:

Do góry