reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

sztybeta - ja juz mialam kilka razu USG, w 6 tc było juz chyba widac bijące serce.

Loreal jest chyba bez amoniaku

reklama
sztybleta witaj! Ja też pierwsze usg miałam w 6 tyg i było widać już serduszko. I ja chodzę państwowo do gina i usg mam na każdej wizycie.

A dziewczyny mam takie pytanie, co ile macie mieć badania moczu robione? Bo mój chce mieć świerzy wynik na każdej wizycie, czyli co 2 tygodnie, nie przesadza trochę?

A tak poza tym, jak się wkleja suwaczek na stałe?

No to teraz czuję się totalnie zaniedbana:( Pierwsze badania będę robić dopiero w połowie marca i termin wizyty mam na koniec!a Wy chodzicie co 2 ty?:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sztybeta - zazwyczaj jest wizyta raz na 4 tygodnie, ja chodze co 2 ze względu na bliźniaki.

Bellka - kurcze a wiesz że lekarz nie powiedział czy mam mu przynieść nowe. W ciąży z Matusiem przynosiłam na każdą wizytę świeże wyniki krwi i moczu.

suwaczek wstawia sie w zakładke ustawienia i po lewej stronie edytuj sygnature

Bellka ja dostałam dopiero pierwsze skierowanie na badanie moczy,ale chyba tak często to robionych mieć nie będę.Dobrze,że u Ciebie tak robi chociaż świeże badania będziesz miała
Sztybleta książeczki ciążowej to ja też jeszcze nie mam.Na wizyty chodzę co 4tyg ,pod koniec ciąży co 2tyg.Skierowania na badania otrzymałam na pierwszej wizycie

Ja idę państwowo we wtorek( już nie mogę się doczekać ) zobcze jak będzie po pierwszej wizycie jak będzie potrzeba to zmienie gin

reklama
Do góry