reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Lori moja godzina senności to ok 14godz przypada,przysnę bez problemu.No i już jak nadchodzi 21 to też spać mi się chce.Ja teraz nie czuje nic i z jednej strony to dobrze bo aż tak mnie nie obrzydzają pewne potrawy.

reklama
Ja mam pierwszą wizytę dopiero w tę środę i już się strasznie boję:szok: trochę późno ale zależało mi na mojej gin, a ona niestety terminy oczekiwania ma długie

aguga - mi juz mdłości prawie przeszły chyba że czymś ewidentnie mi zaśmierdzi to wtedy z muli np. jak mąż robił sobie zupkę chińską. Senność pozostała.
Mam za to jakieś dziwne uczucie jakbym miała pusty brzuch.

aguga - mi juz mdłości prawie przeszły chyba że czymś ewidentnie mi zaśmierdzi to wtedy z muli np. jak mąż robił sobie zupkę chińską. Senność pozostała.
Mam za to jakieś dziwne uczucie jakbym miała pusty brzuch.

Uczucie pustego brzuszka to i ja mam:-D cały czas mogłabym jeść aż jestem w szoku bo co chwile chodze głodna:szok:

aguga mi mdłości przeszły prawie całkowicie i apetyt wrócił, jeszcze czasami mnie zmuli, ale to chwilowe, wystarczy że coś przegryzę albo się napiję. Przynajmniej mogę już w miarę normalnie funkcjonować :tak: I tak jak u Ciebie pozostała senność no i te piersi, są powiększone i trochę pobolewają, ale jest to nic w porównianiu z bólem jaki miałam na początku.

Fakt!Po sobie też widzę,że w miarę czasu część dolegliwości przechodzi,na początku mnie muliło,nie mogłam zasnąć albo budziłam się w nocy,no i piersi tak bolały,że się dotknąć nie mogłam i spać,w sumie to był nawet pierwszy objaw ciąży.I jeszcze to odbijanie się bez przerwy i wszystkim dosłownie a nawet zgagi.W pierwszej ciąży znowu mogłam dosłownie góry przenosić,nawet nie czułam,że jestem w ciąży dopóki nie wyrósł mi"bagażniczek".

a ja właśnie się skapnęłam że juz dwa dni nie bralam witamin i może to dla tych mdłosci nie mam. Kurcze dobrze że mi sie o tych witaminach przypomniało.

lece poczytac młodemu :-p

reklama
Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie raptem 2 dni a tu nowe tematy i tyle czytania :) Mnie coś ostatnio zaczyna mdlić, dopiero teraz w sumie, nie wymiotuje ale czuję się dziwnie no i śpiąca jestem bardzo, ciągle ziewam, to maleństwo wysysa ze mnie całą energie :)

Do góry