reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Lori moja godzina senności to ok 14godz przypada,przysnę bez problemu.No i już jak nadchodzi 21 to też spać mi się chce.Ja teraz nie czuje nic i z jednej strony to dobrze bo aż tak mnie nie obrzydzają pewne potrawy.

reklama
Ja mam pierwszą wizytę dopiero w tę środę i już się strasznie boję:szok: trochę późno ale zależało mi na mojej gin, a ona niestety terminy oczekiwania ma długie

aguga - mi juz mdłości prawie przeszły chyba że czymś ewidentnie mi zaśmierdzi to wtedy z muli np. jak mąż robił sobie zupkę chińską. Senność pozostała.
Mam za to jakieś dziwne uczucie jakbym miała pusty brzuch.

aguga - mi juz mdłości prawie przeszły chyba że czymś ewidentnie mi zaśmierdzi to wtedy z muli np. jak mąż robił sobie zupkę chińską. Senność pozostała.
Mam za to jakieś dziwne uczucie jakbym miała pusty brzuch.

Uczucie pustego brzuszka to i ja mam:-D cały czas mogłabym jeść aż jestem w szoku bo co chwile chodze głodna:szok:

aguga mi mdłości przeszły prawie całkowicie i apetyt wrócił, jeszcze czasami mnie zmuli, ale to chwilowe, wystarczy że coś przegryzę albo się napiję. Przynajmniej mogę już w miarę normalnie funkcjonować :tak: I tak jak u Ciebie pozostała senność no i te piersi, są powiększone i trochę pobolewają, ale jest to nic w porównianiu z bólem jaki miałam na początku.

Fakt!Po sobie też widzę,że w miarę czasu część dolegliwości przechodzi,na początku mnie muliło,nie mogłam zasnąć albo budziłam się w nocy,no i piersi tak bolały,że się dotknąć nie mogłam i spać,w sumie to był nawet pierwszy objaw ciąży.I jeszcze to odbijanie się bez przerwy i wszystkim dosłownie a nawet zgagi.W pierwszej ciąży znowu mogłam dosłownie góry przenosić,nawet nie czułam,że jestem w ciąży dopóki nie wyrósł mi"bagażniczek".

a ja właśnie się skapnęłam że juz dwa dni nie bralam witamin i może to dla tych mdłosci nie mam. Kurcze dobrze że mi sie o tych witaminach przypomniało.

lece poczytac młodemu :-p

reklama
Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie raptem 2 dni a tu nowe tematy i tyle czytania :) Mnie coś ostatnio zaczyna mdlić, dopiero teraz w sumie, nie wymiotuje ale czuję się dziwnie no i śpiąca jestem bardzo, ciągle ziewam, to maleństwo wysysa ze mnie całą energie :)

Do góry