reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

u mnie w firmie tez jest dzień otwarty. Jest wiele atrakcji i połączone jest to ze zwiedzaniem fabryki.
Są też wieczne nadgodziny za które nikt nie płaci i praca którą by się obdzieliło dwie inne osoby.

galug - ja czekam aż skończę I trymestr. Korci mnie bardzo zafarbować włosy na rudo. Miałam już ciemny brąz a teraz mam blond.

reklama
405381_299539076749305_100000796444703_775910_18117529_n.jpg 395441_296314667071746_100000796444703_766507_1462096436_n.jpg
taki kolorek miałam w sylwestra, od tamtego czasu nie farbowałam więc wyblakłam

a tak zmieniając profil rozmowy, to farbujecie włosy w ciąży ?

ja dotychczas farbowałam na rudo, a że mam ciemne włosy używałam mocniejszego utleniacza, mam już spore odrosty i myślę, żeby wrzucić jakiś bardziej neutralny brąz :tak:

farbuję na blond :-)

Tak ,bo mam dużo siwych ,więc jak pożegnam czapkę to zrobię ziołową farbą na rudy

Jak to robisz?

galug - o ja właśnie chce taki rudy ;) ... ale nie wiem czy będzie mi pasować:sorry2:

w ciąży z Matusiem zrobiłam sobie taki, ale był chyba troche za ciemny S7301300.jpg

Najczęściej robię papkę z basmy ,lub rubiny z herbapolu tj mieszam rubinę ,lub basmę z ziołowym szamponem koloryzującym też z herbapolu -dodaję saszetkę takiego ziolowego tonera

ja farbowałam P51004-746-pack.png do tego utleniacz 9% (standardowo w opakowaniu jest 6%) a naturalnie to mam taki mysi ciemny brąz

Ostatnia edycja:
cześć
witam się zaszyta i w domku :happy2:

mam wielkie pokłady energii teraz z tego szczęścia, że mnie zaszyli i mam szansę na dzidziusia :happy2:

widzę, że przybywa nowych wątków i nowych Mamusiek - fajnie :-)

temat włosów u mnie na razie nie istnieje, bo moje są bardzo ciemne i nie łapią żadnej farby, więc będę szaleć z kolorami, jak posiwieję :-D a jeśli mam geny po babci i mamie, to sobie jeszcze poczekam
moja Babunia ma 98 lat i jeszcze połowę włosów ma brązowych....kolor mam po niej, taki prawie czarny, a latem refleksy rudawe i też gęstość mam po Babci, aż czasem narzekam na nie...
na III roku studiów miałam włosy na pół uda i obcięłam dla kobitek po chemioterapii, na peruki, bo grube bardzo były i długie
a teraz miałam robioną fryzurkę w lutym, więc na razie mam spokój

szukam roboty jakiejś, bo oszaleję w łóżku tyle czasu
jak z Lilą leżałam, to zamknęłam przewód, obroniłam się i doszlifowałam hiszpański....a teraz? nie wiem jeszcze

reklama
Do góry