reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Netika w lipcu mój synuś skończy 6lat :-)

U nas pięknie słonko świecie,aż samopoczucie lepsze. Ja odkąd straciłam węch i smak to zero mam mdłości. Oczywiście apetyt nadal zerowy

reklama
witam serdecznie :)
od jakiegoś czasu troszkę was podczytuję i postanowiłam w końcu dołączyć...termin początkowy miałam niby 30 wrzesień, ale wg USG 08 października więc raczej u was się zadomowię
więc na początek - miłego piątku wszystkim życzę - już niedługo weekend :)

witaj anja...

mnie od wczoraj boli ucho. Watkę ze spirytusem sobie zapodałam i cierpię.
Hemoglobina mi spadła z 12,7 do 11,6 przez miesiąc. To bardzo dużo. Mam wizytę u gina w poniedziałek,ciekawe co on na to.
Kupiłam już buraki czerwone i marchewki będę codziennie soki piła. Może pomoże bo tabletek z żelazem nie uśmiecha mi się łykać.:no:

Witam dziewczyny.
Ale naprodukowałyście i nie ma szans że nadrobię zaległości więc witam wszystkie nowe mamy.
Kurcze nie mam na nic czasu i tęskni mi się za Wami :(
U mnie wszystko ok 13 mam scan taki planowany i nie mogę sie doczekać.Dolegliwości minęły jak ręką odjął tylko apetyt dopisuje.Dziś mój synuś ma 6 urodzinki więc szykuję mu torta dinozaura ciekawa jestem jego miny jak go zobaczy:-)

Witam i ja :-)

Młody w przedszkolu m w robocie ja już po mega zakupach i biore się teraz za porządki. Mam dzisiaj energie to trzeba to wykorzystać.

Milego weekendu życze kobitki :tak:

Czesc dziewczynki!
U mnie wczoraj padał śnieg:/ masakra :/ dziś jest szaro, ponuro i zimno. Nie wyciągam noska z chatki nie ma co :D
Ja też jestem na L4 od dawna. Juz ponad 3 tyg. A od dnia testu do wizyty u gina bralam urlop. Nie pokazałam sie juz w firmie. O ciąży wie tylko jedna koleżanka z hali i całe biuro bo mój przyszły M w nim pracuje i sie chwali na prawo i lewo:) a na hali pewnie też zaczną gadać i sie domyślać.
Żałuje ze te wizyty u gina nie są częściej bo jestem ciekawa co u mojej fasolki.
Moj kochany M przed wyjsciem do pracy powiedzial ze mam wymyslec cos ciekawego na popoludnie...ze by cos porobil, gdzies pojechal a ja nie wiem :/ czuje sie jak beczka wiec basen odpada, wiec moze kino.. nie wiem..
Zycze milego dzionka dziewczyny i zdrowka przeziebionym i schorowanym :*

Witam nowe mamusie :-)

Zapominajka
, mój Szymek kiedyś siedział pół godziny przez monitorem i próbował złapać takiego robala jak Ty masz w podpisie:-D
syneczki3, zdrówka dla Ciebie!
aguga, no to nieźle :-) Mój ma 4 lata i już z niego taki chłopak duży a co dopiero jak będzie miał 6 lat:-D
silene, wszystkiego najlepszego dla synka:-D Pochwal się tortem:-) Ja mojemu upiekłam tęczowy tort i jak go rozkroiłam, to miał super minę:-) Jakbym mu zrobiła dinozaura, to chyba by pękł ze szczęścia:-D

reklama
wczoraj robiłam taki Danny.jpg
trochę koślawy bo robiony na już hehehe:-D:-D:-D

Do góry