reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

aguga - ale fajnie z tymi urodzinami :tak: ... tez bym sie chetnie gdzies wyrwała :-)

neti - ja tez szybko poszlam na l4 ;-) ... zrób sobie suwaczki :tak:

reklama
Lorelain no w końcu gdzieś wyjdę bo 2tyg w domu przesiedziałam,a do mnie to nie podobne jest.
Jaki piękny dzionek dzisiaj ,słoneczko świeci.Jeszcze troszkę poczekamy,a jak słonko będzie na podwórku to wyjdziemy trochę w piłkę pokopać bo młody mi już truje :nerd:

Mea, Ty to masz dobrze z tym Mateuszkiem:-p Szymek nieraz jak jeszcze śpię przyjdzie cicho do pokoju i będzie mnie smyrał - to po głowie, to po stopach:-D Nie ma spania matka, trzeba wstawać:-D Zresztą nawet nie próbuję spać, bo boję się, że coś narobi - w kuchni czy łazience. Wolę go mieć na oku:cool2: Brawa za suche majty:-)
aguga, to w jakim wieku masz starszaka? U nas wczoraj trochę sypało:shocked2: a dziś zachmurzone niebo ale za to chyba trochę cieplej.

Hej dziewczynki
Grypy ciąg dalszy. Wygramoliłam się z łóżka, szybkie śniadanie dla maluchów, sobie zrobiłam kawę o jedzeniu nawet nie myślę przez gardło by nie przeszło, bajka włączona a ja z kocem idę na kanapę.
Miłego dnia babeczki.

Witam;
ja o dziwno nawet nockę dziś przespałam, no ale już ponownie chce mi się spać.

Witam piątkowo ,jak tam samopoczucie dziewczyny .?

Mam ciepłe rogaliki drożdżowe ,bułeczki z ziarenkami .
Ma ktoś ochotę ,?,to wirtualnie podsyłam

Pyyycha. Ja poproszę :-D

Dziewczyny -a zwłaszcza moderatorki -założycielki wątku ,czy nie może jeśli by szło założyć tfajny wątek kulinarny: ciasta,desery ,potrawy na szybko ,dania jednogarnkowe

Oczywiście, że można:tak:

Lorelain gratulacje dla synusia. Sucha nocka to ważna sprawa.

Witajcie dziewczyny,
U mnie dzis okropna pogoda - szaro, smutno i aż się plakać chce!!!
Czy któraś z Was też cierpi na bezsenność nocną??? Bo ja to jestem najbardziej zmęczona i śpiąca okolo 15-17(gdy trzeba do pracy iść - bo pracuję popołudniami), a jak się kładę około 22 to jest strasznie ciężko mi zasnąć, a potem się budzę w nocy parę razy i spać nie mogę:-( masakra, bo potem znowu niewyspana jestem i tak wkółko!!!
A dziś to w ogóle miałam noc, poszliśmy z mężem spać około 22 i jak się obudziłam o 3 to oczywiście nie mogłam zasnąć, przez przypadek obudziłam męża, potem kotka przyszła do mnie do łóżka i zaczęła mnie zaczepiać to pomyślałam że itak nie śpię to się z nią pobawię a ona takie pozy wymyślała że aż dostałam głupawki i się popłakałam ze śmiechu:-Di się uspokoić nie mogłam ( dodam, że ona bawiła się ze mna tak jak zawsze - nic nadzwyczajnego - po prostu głupawka mnie dopadła) Dodam, że zasnęłam cchyba około 5 - MASAKRA!!!
Ah te humorki....!!!!!!!!!
A potem miałam wyrzuty sumienia że mąż rano do pracy a ja takie jazdy mam w nocy hehhe:) no ale cóż zrobić - weekend - to odeśpi:-)

Sandy - super pomysł z tym wątkiem kuloinarnym. Jestem za:-)

witam serdecznie :)
od jakiegoś czasu troszkę was podczytuję i postanowiłam w końcu dołączyć...termin początkowy miałam niby 30 wrzesień, ale wg USG 08 października więc raczej u was się zadomowię
więc na początek - miłego piątku wszystkim życzę - już niedługo weekend :)

Witam pochmurnie:)
Pochmurnie tylko na zewnątrz bo samopoczucie całkiem dobre. Ja już po śniadanku, dzisiaj były paróweczki- ostatnio to jedyne mięsne danie ( o ile w ogóle jest tam jakieś mięso) na jakie mogę przystać a w morfologii już mam mało czerwonych krwinek:(
Idę pod prysznic i się trochę ogarnąć.
Ukochany pojechał na cesarkę. Ciekawe ile maluchów wyciągnie:)

Trzymam kciuki za wizytę.
Sandy dobry pomysł z wątkiem kulinarnym. Może się czegoś nauczę. Ja z deserów to budyń a i tak nie zawsze wychodzi:)

reklama
witam serdecznie :)
od jakiegoś czasu troszkę was podczytuję i postanowiłam w końcu dołączyć...termin początkowy miałam niby 30 wrzesień, ale wg USG 08 października więc raczej u was się zadomowię
więc na początek - miłego piątku wszystkim życzę - już niedługo weekend :)

Witaj, zapraszamy;-)

Do góry