reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Hej :-) chciałabym się nieśmiało przywitać... Robiłam 2 testy i wyszły 2 piękne grube kreseczki. Z moich obliczeń wynika że jestem teraz w 7-8 tc, pierwszą wizytę mam 14 marca i już się nie mogę doczekać. A wg kalkulatorów internetowych termin mam na 27-28 października :-D

Hej :-) chciałabym się nieśmiało przywitać... Robiłam 2 testy i wyszły 2 piękne grube kreseczki. Z moich obliczeń wynika że jestem teraz w 7-8 tc, pierwszą wizytę mam 14 marca i już się nie mogę doczekać. A wg kalkulatorów internetowych termin mam na 27-28 października :-D
Witaj!

Witam przyszłą mamusię
Lorelain niech synek sam namaluje coś od siebie jeśli chce uczesniczyć w konkursie

Ja dostałam własnie od mojego mężusia bombonierkę i kwiaty .Tylko chyba się zagalopował bo kupił wiśnie w likierze hehehe. No,ale wybaczam bo wziął kilka tych bombonier i kwiatów dla kobitek w rodzinie

Imagine
witaj w klubie, ja też jestem z pańdziernika i najmłodszy maluszek poszedł w ślady mamy.
to tak jak u nas:) my oboje z mezem z pazdizernika, corcia z sierpnia, synek z listopada i na zakonczenie Promyczek bedzie z pazdziernika - do trzech razy sztuka:)

Lorelain - mlode ziemniaczki to chyba marokanskie albo z Ameryki pd, co? nie lubie takich!! W Pl musza byc polskie, tutaj francuskie, bo Pl sa bardzo zadko. I tak polskie truskawki, cena 3 razy wyzsza!!! truskawki z polski wykupilam raz cale i sobie pomrozilam, buahahaaaaaa Ludzie dziwnie na mnie patrzyli i jedna babka nawet zapytala, ze czy moze mi podebrac jedno pudeleczko, bo skoro o tyle drozsze a ja wszystkie biore, to chyba warto sprobowac:D

marand - ja na mojego meza nie narzekam, bo jest ok:) Zreszta teraz, w trzeciej ciazy to on juz wie wiecej o moich humorach i czego mi trzeba niz ja sama, wiec narzekac nie mam prawa. Ale aby Mu woda sodowa to glowy nie uderzyla, czasami w domu pomarudze, ot tak kontrolnie...

Witajcie.

Witam nowe mamuśki:-D

My juz wczoraj dostaliśmy prezenciki od mężastego. Było to ptasie mleczko, a potem łaził za mną i siępytał kiedy otworzę:cool2:

Zdróweczka dla chorych. Pogoda zdradliwa niestety;/

Dzwoniłam dziś do tesciówki pogadac. Zaprosiła na dzien kobiet fumfelki i winko będą obracać ehhh a ja to się smakiem obejść tylko mogę.

A co do facetów. Mój to potrafi zaskakiwać ale czasami mam ochotę :growl:...

A ja z okazji naszego swięta chyba zapodamsobie kąpiel.

Dzięki dziewczyny spróbuje z tą szałwią może coś pomoże. A ile razy mam płukać to gardło ?

Robie frytki może któraś się skusi :-)

patrycja za mną tak chodzą frytki od jakiegoś czasu. Robię dosyć często ale ja mam frytownice ActiFry tą na 1 łyżkę oleju. Niby są o wiele zdrowsze, ale ja chce takich tłuszczowych :sorry2:

reklama
ja właśnie wcinam krokiety od tatusia :sorry2:

Antylopka - ja tylko pisałam że zjadłabym takie ziemniaczki, ale u mnie jeszcze nie ma do kupienia :sorry2:

Do góry