reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Hej :-) chciałabym się nieśmiało przywitać... Robiłam 2 testy i wyszły 2 piękne grube kreseczki. Z moich obliczeń wynika że jestem teraz w 7-8 tc, pierwszą wizytę mam 14 marca i już się nie mogę doczekać. A wg kalkulatorów internetowych termin mam na 27-28 października :-D

Hej :-) chciałabym się nieśmiało przywitać... Robiłam 2 testy i wyszły 2 piękne grube kreseczki. Z moich obliczeń wynika że jestem teraz w 7-8 tc, pierwszą wizytę mam 14 marca i już się nie mogę doczekać. A wg kalkulatorów internetowych termin mam na 27-28 października :-D
Witaj!

Witam przyszłą mamusię
Lorelain niech synek sam namaluje coś od siebie jeśli chce uczesniczyć w konkursie

Ja dostałam własnie od mojego mężusia bombonierkę i kwiaty .Tylko chyba się zagalopował bo kupił wiśnie w likierze hehehe. No,ale wybaczam bo wziął kilka tych bombonier i kwiatów dla kobitek w rodzinie

Imagine
witaj w klubie, ja też jestem z pańdziernika i najmłodszy maluszek poszedł w ślady mamy.
to tak jak u nas:) my oboje z mezem z pazdizernika, corcia z sierpnia, synek z listopada i na zakonczenie Promyczek bedzie z pazdziernika - do trzech razy sztuka:)

Lorelain - mlode ziemniaczki to chyba marokanskie albo z Ameryki pd, co? nie lubie takich!! W Pl musza byc polskie, tutaj francuskie, bo Pl sa bardzo zadko. I tak polskie truskawki, cena 3 razy wyzsza!!! truskawki z polski wykupilam raz cale i sobie pomrozilam, buahahaaaaaa Ludzie dziwnie na mnie patrzyli i jedna babka nawet zapytala, ze czy moze mi podebrac jedno pudeleczko, bo skoro o tyle drozsze a ja wszystkie biore, to chyba warto sprobowac:D

marand - ja na mojego meza nie narzekam, bo jest ok:) Zreszta teraz, w trzeciej ciazy to on juz wie wiecej o moich humorach i czego mi trzeba niz ja sama, wiec narzekac nie mam prawa. Ale aby Mu woda sodowa to glowy nie uderzyla, czasami w domu pomarudze, ot tak kontrolnie...

Witajcie.

Witam nowe mamuśki:-D

My juz wczoraj dostaliśmy prezenciki od mężastego. Było to ptasie mleczko, a potem łaził za mną i siępytał kiedy otworzę:cool2:

Zdróweczka dla chorych. Pogoda zdradliwa niestety;/

Dzwoniłam dziś do tesciówki pogadac. Zaprosiła na dzien kobiet fumfelki i winko będą obracać ehhh a ja to się smakiem obejść tylko mogę.

A co do facetów. Mój to potrafi zaskakiwać ale czasami mam ochotę :growl:...

A ja z okazji naszego swięta chyba zapodamsobie kąpiel.

Dzięki dziewczyny spróbuje z tą szałwią może coś pomoże. A ile razy mam płukać to gardło ?

Robie frytki może któraś się skusi :-)

patrycja za mną tak chodzą frytki od jakiegoś czasu. Robię dosyć często ale ja mam frytownice ActiFry tą na 1 łyżkę oleju. Niby są o wiele zdrowsze, ale ja chce takich tłuszczowych :sorry2:

reklama
ja właśnie wcinam krokiety od tatusia :sorry2:

Antylopka - ja tylko pisałam że zjadłabym takie ziemniaczki, ale u mnie jeszcze nie ma do kupienia :sorry2:

Do góry