reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
patrycja za mną tak chodzą frytki od jakiegoś czasu. Robię dosyć często ale ja mam frytownice ActiFry tą na 1 łyżkę oleju. Niby są o wiele zdrowsze, ale ja chce takich tłuszczowych :sorry2:

A ja nie mam wcale frytkownicy i robie takie mrożone w piekarniku :-D
Ale i tak są pyyyyszne

oh też bym sobie wzięłam kąpiel i poczytała gazetkę, ale po ostatnim to troche sie boje i puki co same szybkie prysznice :blink:

patrycja a no widzisz, a ja bym zjadła takich z własnych ziemniaczków i oleiste :-D Chyba sobie w garnku trochę usmażę :-)

Bardzo mnie zdziwiły mamy z klasy od Maji ,dziś Majka pojechała do Palmiarni na wycieczkę ,planowy powrót był na 13.30 ,już miałam wychodzić po nią a tu telefon od jednej z mam ,że dzieci będą po 14 ,mam nie marznąć pod szkoła ,mama z autobusu[która pojechała z dziećmi ]] mi wyśle sygnał jak będą 5 minut od szkoły

Sandy to chyba pozytywnie Cie zdziwiły, dobrze ze taka ogranizacja jest i rzeczywiście nie musisz marznąć.Jak to te same babki co były w grocie solnej to wiedza o ciąży i pomyslały o Tobie a jak nie to moze córka sie pochwaliła:-)

A ja mam dzis takie niezdowe jedzonko na obiad i tez juz sie frytek nie moge doczekać, choć oststnio mdłości po takim dostaje.A raz na jakis czas mozna zaszaleć:-(

Dołanczam do chorowitków mojego synka, po drzemce obudzil mi sie biedak z katarem i co chwilke psika żółto-zielonymi glutami (sorki za szczegóły), no co za paskudztwo sie i do nas przyplatalo.Najgorsze ze jak on ma katar to taki wewnętrzny i mu do gardła leci, nie moze spać i kaszle od tego co chwila.

Hej :-) chciałabym się nieśmiało przywitać..
oj tam, oj tam.. od razu nieśmiało.. śmiało wchodź na nasz wątek! Witamy :-)

Bardzo mnie zdziwiły mamy z klasy od Maji ,..(..)

ja myślę, że to bardzo miłe z ich strony, żebyśmy więcej takich miłych zaskoczeń miały..

A u mnie na herbatce była dzisiaj koleżanka, od razu poznała że coś się szykuje, od razu zadzwoniła do szwagierki że ma jej wózek ze strychu wytargać ( do odświeżenia) i da mi również fotelik dla noworodka, i zrobi po rodzinie zbiórkę ubranek bo ma dużo dzieciaków małych tak do 1,5 r. Bardzo to miłe wg mnie, ale to kumpela na którą zawsze mogłam liczyć, poznałyśmy się w pracy 8 lat temu..

Mina - bardzo fajnie jest mieć takie koleżanki, moja przyjaciółka jak zaszła w ciąże to tez co sie dało to pożyczyłam po Matusiu i przez to dużo wydatków jej odpadło i teraz jak ja jestem w ciąży to nam tez pożyczy co się da. Zawsze moge liczyc też na moją siostrę. Czasami potrafi tak nieziemsko wkurzyć ale wiem że ma wielkie serce :tak:

ja sobie musze chwile na tyłku klepnąć, pobawiłam sie z Matusiem, poćwiczyliśmy literki, zrobiłam dobrze storczykom i teraz regenracji sił przed wieczorną kąpielą i usypianiem :-)

reklama
Fajnie, że macie od kogo dostać jakieś rzeczy dla Maluszków. My niestety nie mamy żadnych małych dzieci w rodzinie ani wśród znajomych. Więc wszystko musimy kupić sami. Ale co jestem na jakiś zakupach to kupuję jakieś ubranko, zawsze to później mniej wydatków.

Do góry