reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Dziewczyny dzięki za zyczonka!:-):happy:

Lorelain
torcik wygląda mniamnuśnie i o ile dobrze widzę ma posypke kokosową, mój ulubiony!!!!Uwielbiam Rafaello itp.
Marand co do badania genetycznego (przezierność karkowa, kość nosowa dla scislości)to bedzie mój 12tc więc odpowiedni czas na to badanie bo wykonuje je sie pomiedzy 11 a 13+6 dni wiec u Ciebie tez by moglo juz być, chyba ze za 2 tygodnie masz nastepna wizytke to jeszcze mozna spokojnie zrobić.Ja wiem ze bede miała.Może zapytaj sie na wizycie, do tego nie trzeba sie specjalnie przygotowywac i jak ma odpowiedni sprzet może wykonać.
Ardhara masakra jaki miałas sen, ja po takim bym sie obudziła mega padnięta, ale ja tez mam jakies takie traumatyczne ostatnio.
Imagine witamy!
Pesca &&&&&&&& za wizytke,oby lekarz znów jakiegos numeru nie wywinął.
Bellka prosze o przesłanie dobrego chlebka słonecznikowego, w polsce mam jeden swój ulubiony a tutaj na takiego nie moge trafić.Kciukasy nadal zacisniete.

Ja dzis pochodzilam 1,5 godziny i padam na twarz, zdrzemnąc sie oczywiście nie mogę.Na dodatek z pieknego słoneczka niewiadomo skad wzieła sie chmura i grad zacząl padać.Na szczęscie trwało to moze z 5 minut ale tak walilo ze nie moglam mlodego folia nakryć i patrzył zdziwiony co sie dzieje.

reklama
Dziewczyny dzięki za zyczonka!:-):happy:

Marand co do badania genetycznego (przezierność karkowa, kość nosowa dla scislości)to bedzie mój 12tc więc odpowiedni czas na to badanie bo wykonuje je sie pomiedzy 11 a 13+6 dni wiec u Ciebie tez by moglo juz być, chyba ze za 2 tygodnie masz nastepna wizytke to jeszcze mozna spokojnie zrobić.Ja wiem ze bede miała.Może zapytaj sie na wizycie, do tego nie trzeba sie specjalnie przygotowywac i jak ma odpowiedni sprzet może wykonać.

no właśnie ja już nie wiem będę musiała jeszcze dopytać bo mam na 13 marca USG czyli za niecały tydzień a później wstępnie na 26 marca czyli za niecałe 3 tygodnie i wtedy byłby to tak mniej więcej 13w1d więc chyba wtedy jeszcze będzie ok

dzięki Lori81:-D

dobra ja już się nie zagłębiam w szczegóły bo zaczynam się niepotrzebnie nakręcać

Hej dziewczyny :-)

Co do badań prenatalnych mój gin powiedział że przy następnej wizycie się umówimy. Idę do niego za 2 tyg czyli będę w 10 tyg a badania prenatalne w 14 będę miała robione. Chodzę prywatnie więc wizyta u gin + badania prenatalne czyli jedna wizyta wyjdzie ok. 250 zł ale powiedziałam z mężem że nie będziemy żałować. Może przy 2 będę miała inne podejście hehe ale pierwszy dzidziuś jest zawsze wyciaciany :-)

Dzisiaj byłam na zakupach. Ja nie wiem czemu ale dysze okropnie, nie wiem co to będzie w 7 czy 8 miesiącu hehehe.

Ostatnia edycja:
Tallka pierwszy jak drugi czy trzeci też jest zawsze wyciaciany.Może nawet bardziej się wtedy schizuje
Bellka i jak tam wizyta
Ardhara jak u Ciebie???

Ja już po wizycie. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o to usg gdzie sprawdza się tę kość nosową, karkową itp. Za to dostałam piękny wydruk i nie mogę przestać się w niego wpatrywać. :) Oczywiście chwalę się moim Groszkiem (a co!) w temacie badań i usg.

reklama
Do góry