reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Hej. Ja dziś z rana polegiwałam trochę, potem na zakupy się wybrałam i po Nati do przedszkola, byłyśmy jeszcze na SI i teraz pijemy herbatki. Powiedziałam dziś o ciąży kuzynce męża, która na szczęście umie trzymać język za zębami. Ma ciucholand i poodkłada dla mnie fajne ciuszki i coś pewnie dla maluszka też wynajdzie :-D

Co do wątku zamkniętego jestem jak najbardziej za! Mam nk i fb. jak ktoś już chce dane to pisać na priw lub gg: 12512588

Dziś się bardzo miło zaskoczyłam. Dzwoniła do mnie położna pracująca u mojego gina ( u niej się rejestrowałam na wizytę więc wie,że w ciąży jestem) z zapytaniem czy wszystko ok:szok: bo ostatnią ciążę poroniłam. więc są jakieś plusy chodzenia ciągle do jednego gina. Normalnie jeszcze w szoku jestem, że się babeczka zainteresowała:szok::szok::szok::szok:

reklama
Malami fajna położna :-D zwraca wiarę w służbę zdrowia.
A z ciuchami fajnie, na pewno kuzynka coś wypatrzy.

Ja ze wszystkich spodni ciążowych najbardziej lubię h&m, pasuje mi wysoki bawełniany pas.
A staniki - już kiedyś pisałam na okres ciąży i karmienia noszę sportowe. Nic mnie w nich nie gniecie i nie ciśnie.

Mi po Olusiu zostały spodnie ciążowe właśnie z takim bawełnianym pasem z h&m :), ale jeszcze muszę na nie poczekać. Brzucha póki co nie mam, wieczorami jedynie jest taki zaokrąglony. We wszystkie spodnie jeszcze się mieszczę, ale coraz częściej noszę leginsy, czuję się bardziej komfortowo, że w razie czego nie gniotę Fasolki.

Jak coś na prv mogę przesłać również swoje dane. Z fb korzystam regularnie, nk mam bo mam, ale nie korzystam.

Ostatnia edycja:
hejka witam się po pracy. jestem padnięta:shocked2:
wczoraj męzul musiał skoczyć po pizzę bo mnie:baffled: a dzisiaj już w porządku choć znów podbrzusze pobolewa.
Nawet nie wiecie co mnie z mężem spotkało. Wczoraj przyjechał brat męża ze swoją 9 letnią córką męża chrześnicą. Wyobraźcie sobie że jak sie ona dowiedziała o mojej ciązy to cały dzień płakała i przyjechała z nami pogadać. Czy wszystko będzie po staremu bo ona jest zazdrosna. Wiecie co zszokowała mnie:szok:
A i co z tym fb i nk?

Małego znowu zmozyło na dzemkę wiec wleciałam poczytać.

Karolina86
Witamy!

Zapominajka co do późniejszej weryfikacji to na naszym zamknietym jesli ktos sie nie udzielał to po jakims czasie był usuwany.

Ja miałam kilka par takich spodni ciążowych, ale wywiozłam do domu bo nie liczyłam ze juz nam sie druga dzidzia przydarzy.No nic za jakis czas pojedziemy to przywiozę spowrotem, mam nadzieje ze brzuszek nie wyskoczy mi odrazu niewiadomo jaki wielki.

Ja własnie wszystkie ciążawe ciuszki sprzedałam i teraz musze się rozglądać za nowymi ,szczególnie na lato trzeba dobrac coś odpowiedniego.

A co do fb i nk to chcemy sie lepiej poznać ,milo jest zobaczyc z kim się pisze:)

Dziewczyny jeśli chcecie ,to jest tez opcja z mojej strony taka: 4 dni temu po likwidacji forum nie-zlej mamy założono tylko dla mam forum

Nie Tylko Mama.

Zarządzamy nim w trójkę a ,Rossi -jego założycielka to super babka jest kilka dni przed porodem-jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda to forum to podam wam na priv -dostęp

Na to forum będą tylko zaproszenia ,nikt postronny nie będzie mógł go nawet przeglądać

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie moja maruda padła ale długo mu nie dam pospac bo potem do 24-tej będę walczyć. Właśnie wciagnelam 2 talerze barszczu czerwonego, za zupę to bym życie oddała ciekawe czy będę sie żywić zupa przez następne 7 miesięcy

Dziewczyny o co chodzi z fb? Do kogo te dane przesyłać?

Ardhara dla mnie tez najlepsze spodnie z tym pasem, super pasowaly. Teraz jeszcze nie mam brzucha ale smigam w dresach bo mi najwygodniej.

Karolina witaj

Coś miałam jeszcze napisać ale zapomnialam:-((

Do góry