reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

bellka wysłałam na nk zaproszenie

witam,

ja dzisiaj ledwo siedzę - niby mnie mocno nie mdli ale jednak stale taki dyskomfort odczuwam - fuj :(

tylko pewnie będę podczytywać bo czasem palcem nie mam siły ruszyć - całkowita bezsilność mnie dopadła

skoro podajecie dane to moje są takie :

fb : Agnieszka Gorczyńska
na fb jest dużo dziewczyn o takim nazwisku i mieniu wyśle ci na pv adres profilu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale na NK ,FB wyświetla się wiecej osób

Znalazłam ,wysyłam zaproszenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja również jestem za zamkniętym wątkiem, każda będzie mogła wrzucać swoje zdjęcia bez obaw, konto na FB również mam :-)

Ostatnia edycja:
hej;)
dopiero niedawno doszlam do siebie po paskudnej nocy i jeszcze gorszym poranku. W koncu o 13 zjadlam sniadanie i dolaczylam do zywych. No i oczywiscie zostalam w domu...
Musze isc odebrac Adasia od niani, ale nie mam sily...
Na pewno wiecej dzieci nie planujemy!! 3 ciaze wystarcza, wiecej nie przetrwam, bo kazda kolejna gorsza...

hej dziewczyny,
podczytuje Was od dawna,jednak postanowiłam dołączyć jak usłysze serduszko,w końcu usłyszałam więc witam Was wszystkie:D Mam na imię Karolina,jestem z Krakowa i to moja pierwsza ciąża:)widze ze duzo z was ma juz pociechy starsze wiec i doswiadczenie macie,ja o niczym nie mam pojecia,kazdy dzien ciazy to dla mnie ocean strachu czy aby wszystko dobrze,nie wiem jak dotrwam do kolejnych badan,mam nadzieje ze jakos lzej mi bedzie z wami:)pozdrawiam wszystkie mamusie i fasolki

reklama
Witam wszystkich po weekendzie :-D

Nawet nie będę próbowała nadrobić ostatnich 50-ciu stron :szok: u nas weekend ciężki, brzuszek troszkę pobolewał, ale za to w piątek wieczorkiem dostałam wyniki drugiej betki. Wzrosła w ciągu trzech dni z 1334 do 3843 :-) zastanawiam się tylko czy to dobrze, że jest tak naprawdę w dolnych granicach normy?

Karolina i inne nowe mamusie - gratulacje :tak:

Do góry