azorek84
mama Amelii 2009
witam nadrobilam powierzchownie po lebkach jak to sie mowi wiec sie za wiele nie odniose sorki
my nadal czekjamy na meza zasilek dla bezrobotnych lapki mi juz opadaja laski ile to trwa od 16 maja!!!!!!!!!!!! zaraz bedzie 2 mce jak czekamy no wscies sie idzie.....za wozio zaplacilam kasa ktora mialam na rachunkki teraz mama nadzieje ze mi gazu i pradu nie odetna za szybko
tak tu w uk od dawna to sie praktykuje i moja tesciowa byla zdziwiona jak mi podala miesko gotowane a facetom smazone ze zabralam mezowi kotleta z talerza--bo przeciez ci nie wolno heheheheh kazali tylko prowadzic dzienniczek i zapisywac co sie jadlo w ciagu dnia zeby pozniej w razie problemow jelitowych z kupka czy alergicznych moc eliminowac zagrozeniePotem Pani dietetyk mówiła o odżywianiu w ciąży i w czasie karmienia piersią - tu mi się podobało, że podkreśliła że nie ma diety matki karmiącej i tak naprawdę można jeść praktycznie wszystko, ale z umiarem i po prostu obserwować jak dziecko reaguje, ale nie ma sensu profilaktycznie żyć wyłącznie o gotowanej marchewce, ryżu i indyku bo a nuż coś innego dziecku może zaszkodzić
no te skurzce to sporo ciezarowek raczej ma takie klocia jak by i sa calkowicie normalne tak jak anc pisala czesto nawet dzidziek ucisnie cos i cie zakluje wiec nie ma sie czym martwicDziewczynki tak o skurczach mowicie, a powiedzcie czy ktoras miala z Was takie jakby 'klucia' w 'pochwie' w szyjce macicy, tak pod koscia lonowa, nie zdarzaja sie na okraglo ale boli bardzo i niewiem co to moze znaczyc, pozatym bole jajnikow jak przed okresem ;(
U Azorka coś cicho, nawet na GG jej nie ma. Zaczynam się martwić.
taaa azorkowa slabo wypoczela miala dzien na biegu i zero czasu na neta Malinowa P bylam na gg bo mam w kom wlaczone wystarczylo napisac ale woziol mi przyjechal rozlozylam jezdzi jest ok wkleje fotki pozniej jak wroce z pkola mlodejHmm na wątku o wizytach pisałam jak dzidziuś azorka ale cisza.mam nadzieje ze wszystko dobrze i odpoczywa:-)
my nadal czekjamy na meza zasilek dla bezrobotnych lapki mi juz opadaja laski ile to trwa od 16 maja!!!!!!!!!!!! zaraz bedzie 2 mce jak czekamy no wscies sie idzie.....za wozio zaplacilam kasa ktora mialam na rachunkki teraz mama nadzieje ze mi gazu i pradu nie odetna za szybko