reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Hmm blok czekoladowy... Czekolada do picia gorzka. Tak zdecydowanie narobiłyście mi smaku na czekoladę.
Bo dziś najadłam się czarnych porzeczek i kwaśnego mam dość na jakiś czas.
Buscopan jest podobny w działaniu do nospy. Brałam chyba jak miałam zapalenie pęcherza. To było przed ciążą.

reklama
Niezłe ostrzeżenie a ja chciałam dzisiaj jechać do tesco ale mój to taka maruda, że powiedział, że nie pojedzie przez całe miasto:crazy: No nic postaram się jutro tam dotrzeć:tak: Zobaczę może znajdę jakiegoś towarzysza do tej wycieczki. No i moja płyta gazowa w końcu przyszła:-D już nie mogę się doczekać mojej skończonej kuchni.

Hmm blok czekoladowy... Czekolada do picia gorzka. Tak zdecydowanie narobiłyście mi smaku na czekoladę.
Bo dziś najadłam się czarnych porzeczek i kwaśnego mam dość na jakiś czas.
Buscopan jest podobny w działaniu do nospy. Brałam chyba jak miałam zapalenie pęcherza. To było przed ciążą.
Dokładnie jak nospa, tylko ja np. mam problemy ze skurczami od początku a nospę jak długo się bierze to ona tak rozluznia mieśnie (w tym szyjkę) że może powodowac jej skracanie.Ale też wiem, że duzo dziewczyn bierze nospę na skurcze, moja siostra także i nic się jej nie dzieje, to pewnie indywidualna sprawa.W każdym bądz razie bezpieczny jest, rozkurczowy i nie działa negatywnie na szyjkę. Ale oczywiscie że trzeba lekarzowi mowić o tym, napewno coś da na takie sprawy powtarzające się.

dziewczyny,czy słyszałyście o tym że nie bedzie znieczuleń przy porodzie?ja piernicze,chyba sie za przeproszeniem zesram ze strachu :szok: nie wyobrażam sobie nie mieć możliwości dostania,miało być tak ze wszystkie kobiety beda mogly miec a teraz żadna.szlag mnie trafi

dziewczyny,czy słyszałyście o tym że nie bedzie znieczuleń przy porodzie?ja piernicze,chyba sie za przeproszeniem zesram ze strachu :szok: nie wyobrażam sobie nie mieć możliwości dostania,miało być tak ze wszystkie kobiety beda mogly miec a teraz żadna.szlag mnie trafi

A kto się czuje na siłach, żeby fundować kobietom ból porodowy??? Może jeszcze cc będą wykonywać bez znieczulenia????

ja wybieram jeszcze mniejsze zło i smaczniejsze mianowicie piwo bezalkoholowe które zawiera witaminy z grupy B które działają rozluźniająco na mięśnie.

piwko2_na.gif

witam,

wczoraj nie miałam czasu na BB więc tylko szybko ogarnęłam poboczne wątki, a dziś znów w biegu i znów ogromne zaległości, ale już większość ogarnęłam więc wiem co i jak u was
także idę czytać resztę
pozdrowienia dla wszystkich bo indywidualnie się nie odniosę

reklama
Dokładnie jak nospa, tylko ja np. mam problemy ze skurczami od początku a nospę jak długo się bierze to ona tak rozluznia mieśnie (w tym szyjkę) że może powodowac jej skracanie.Ale też wiem, że duzo dziewczyn bierze nospę na skurcze, moja siostra także i nic się jej nie dzieje, to pewnie indywidualna sprawa.W każdym bądz razie bezpieczny jest, rozkurczowy i nie działa negatywnie na szyjkę. Ale oczywiscie że trzeba lekarzowi mowić o tym, napewno coś da na takie sprawy powtarzające się.

mi ginka tez mowila o nospie ze sie moze skracać szyjka - ja na szczescie jeszcze nie musiałam brać, magnez w zupelnosci mi wystarcza.
witajcie wieczornie, mąż kupił truskawki od znajomej - prosto z działki, ale jaki smak..jaki kolor - nieporównywalne, no i cena niższa niz te na targu pędzone (6zł), zapłacił 12zł a dostał 3,5kg hihihi co ja z tym teraz zrobie? wypilam wielką szklanke koktajlu, poprawiłam arbuzem i brzuch mi rozrywa.. moze do jutra wytrzymają, to jutro jeszcze pojemy i pomrożę..
która to narobiła mi smaka na rosół?? pałam olbrzymią miłością do tej zupki, a w ciąży mogłabym ją jesc non stop! teraz idą upały, wiec nie zrobie rosołu, a chęć zostanie :rofl2:

Do góry