reklama
nikolaa - &&&&za wizyte i upatrzone autko
debi - ja mam zamrażarę w piwnicy taka wieeeelką i pcham do niej ile wlezie :-)
musa - ja teraz Michałka też czuje w poprzek
jutrzenka - ciągle czekam na przelew , odkąd zmieniłam bank - mam po 16, a nawet po 17 - ale na jutro umówiłam sie do fryzjera :-)
nikamo - teraz już czuje mocniej, ale tylko jak kopie w dole i po bokach
emotion - jak dzidzia kopie, to wszystko ok, tracisz wodę, wróciłaś do pracy, więc więcej spalasz - tylko się cieszyć :-)
MalinowaP - malinki mam na krzaczkach - w ubiegłym roku kupiliśmy dom z ogrodem i sadem i mam takie rożne cudowności, jak papierówki, porzeczki, śliwki, wiśnie, czereśnie itp. :-)
mina - na jaką terapię ?
chciałam wszystkie przestrzec przed blokiem czekoladowym Miny - jest tak pyszny, że 3/4 zjadłam sama w 3 dni i pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
debi - ja mam zamrażarę w piwnicy taka wieeeelką i pcham do niej ile wlezie :-)
musa - ja teraz Michałka też czuje w poprzek
jutrzenka - ciągle czekam na przelew , odkąd zmieniłam bank - mam po 16, a nawet po 17 - ale na jutro umówiłam sie do fryzjera :-)
nikamo - teraz już czuje mocniej, ale tylko jak kopie w dole i po bokach
emotion - jak dzidzia kopie, to wszystko ok, tracisz wodę, wróciłaś do pracy, więc więcej spalasz - tylko się cieszyć :-)
MalinowaP - malinki mam na krzaczkach - w ubiegłym roku kupiliśmy dom z ogrodem i sadem i mam takie rożne cudowności, jak papierówki, porzeczki, śliwki, wiśnie, czereśnie itp. :-)
mina - na jaką terapię ?
chciałam wszystkie przestrzec przed blokiem czekoladowym Miny - jest tak pyszny, że 3/4 zjadłam sama w 3 dni i pomyślałam sobie, że nie zrobię go więcej w ciąży - bo to nie skończy się dobrze.. a już kombinuję, czy by jednak mleka w proszku nie kupić.... - ratunku, jeśli nie musicie , nie próbujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Nikola szkoda że u nas nie stosują takiej metody mogliby chociaż trochę poczuć takiego bólu.
Co do zaprawiania mój się miała za to wziąść ale jakoś mu nie śpieszno więc chyba zapasów nie będzie
Ja poleciałam do pracy bo oczywiście się paliło no i zeszło trochę. potem pojechałam do Reala na zakupy i kupiłam bodziaki za 4 zł. Teraz robię obiadek szyneczka wieprzowa w sosiku i ziemniaczki zapiekane ze śmietaną i pietruchą. Na jutro robi się rosołek
Dzisiaj dostałam próbki kosmetyków Johnsona, a mojej paki z ciuszkami dalej nie ma i płyty gazowej też nie
Co do zaprawiania mój się miała za to wziąść ale jakoś mu nie śpieszno więc chyba zapasów nie będzie
Ja poleciałam do pracy bo oczywiście się paliło no i zeszło trochę. potem pojechałam do Reala na zakupy i kupiłam bodziaki za 4 zł. Teraz robię obiadek szyneczka wieprzowa w sosiku i ziemniaczki zapiekane ze śmietaną i pietruchą. Na jutro robi się rosołek
Dzisiaj dostałam próbki kosmetyków Johnsona, a mojej paki z ciuszkami dalej nie ma i płyty gazowej też nie
Jestem :-)
Mamba te wyprzedaże z F&F to w głownym tesco na warszawskiej powiem Wam że jak byłam tam po 11 to panie dopiero przybijały metki z przecenami więc kupiłam parę rzeczy tych które już były przecenione nie chciałam czekać az przecenią cały dział bo patrzyły i tak na mnie jak na sępa wyprzedażowego więc myślę że jak pojedziecie sobie dziś pod wieczór to upolujecie fajne rzeczy bo mają 50% na noworodkach ja tam musze wrócić tylko z większa gotówką a dla dorosłych mają nawet do 70% ale nic tam nie znalazłam ciekawego
Zjadła bym taki blok ale się boję :-(
azorek wszystkiego naj dla męziastego prezentem się nie przejmuj nie jest najważniejszy ;-)
nikola gdyby to zastosować moze facet w końcu poczułby się jak kobieta przy porodzie
Mamba te wyprzedaże z F&F to w głownym tesco na warszawskiej powiem Wam że jak byłam tam po 11 to panie dopiero przybijały metki z przecenami więc kupiłam parę rzeczy tych które już były przecenione nie chciałam czekać az przecenią cały dział bo patrzyły i tak na mnie jak na sępa wyprzedażowego więc myślę że jak pojedziecie sobie dziś pod wieczór to upolujecie fajne rzeczy bo mają 50% na noworodkach ja tam musze wrócić tylko z większa gotówką a dla dorosłych mają nawet do 70% ale nic tam nie znalazłam ciekawego
Zjadła bym taki blok ale się boję :-(
azorek wszystkiego naj dla męziastego prezentem się nie przejmuj nie jest najważniejszy ;-)
nikola gdyby to zastosować moze facet w końcu poczułby się jak kobieta przy porodzie
mina - na jaką terapię ?
Na terapię SI integracji sensorycznej z Kajem. Już ostatni raz.. chodziliśmy od września i jest znacząca poprawa.
A blok rzeczywiście uzależnia... ale który diler się przyzna że jego produkt taki jest??
Zobacz załącznik 478564
Mina - super, że Kajowi pomaga :-), a co do bloku.... świetny komentarz , mam przyjaciółkę , która ma synka Kajetana i wołają na niego Kajo, co baaaaardzo mi się podoba, w ogóle imię dla synka super, ale to najlepsza przyjaciółka i nie mogłam rąbnąć :-)
azorek - wszystkiego naj dla małża, niech szybko znajdzie pracę i niech my platformy z głowy wywietrzeją :-)
azorek - wszystkiego naj dla małża, niech szybko znajdzie pracę i niech my platformy z głowy wywietrzeją :-)
Lekarz mi mówił, że mogą świadczyć o skracającej się szyjce. Zawsze mi sprawdza sondą czynność szyjki i palpitacyjnie.Witaj bablyss :-),
ja też tak jak emotion_sickness mam takie kłucia w pochwie, tzn. miałam bo od kilku dni nie wracają. I też to lekceważyłam, myslałam, że skoro bóle są tak nisko to może bardziej coś związanego z pęcherzem. A o czym świadczą takie bóle? To się teraz zmartwiłam...
Oj dziewczyny to też napewno jest tak, że nie kazde kłucie o tym świadczy i nie zawsze tak pewnie jest...nie kazdy ból można rozpoznac, w ciąży to ciągle coś kłuje i napina się-ja przynajmniej tak mam, ale zawsze trzeba o tym mowic lekarzowi. Ja biorę leki na receptę ale dodatkowo mogę brać wspomagająco buscopan-on jest bez recepty, dobry jest i bezpieczny w ciąży, można go brać. Warto mieć w apteczce, jest rozkurczowy. Może emotion kup sobie i jak cię taki ból najdzie to weż sobie i jakoś doczekasz do wizyty.
no jak nie masz potrzeby to po co masz brać.ja mam taką zasadę, że nigdy nie biorę nic bez zgody mojego gina :-)
A konsultuje się wszystko w ciąży, nawet syrop prawoślazowy
reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
mina - na jaką terapię ?
U mnie na krzaczkach ani widu, ani słychu jeszcze. Ale my mamy takie maliny leśne, może potrzebują czasu
A jeśli chodzi o blok to...... ZA PÓŹNO!! I tekst za jasny jak na takie ostrzeżenie
Mina29 cieszę się, że jest poprawa