dzień doberek, ale tu ruch od wczoraj, ale po kolei
karola - gratuluję większego mieszkanka, zawsze to kilka metrów kwadratowych wiecej:-)
aguga - ja też cały czas głodna, a nawet jak głodna nie jestem to coś w przegryzać muszę, napcham się tak przez cały dzień a wieczorem brzuch mi prawie eksploduje;-)
malinova - teoria z bakteriami z raklamy domestosa mnie rozawliła,
rozwiązałaś mój problem bo ja od początku ciąży tez mam pojedyncze bakterie w moczu, zastanawiałam się skąd, teraz już wiem
co do luteiny to nieciekawie bo ja tez biorę i jak będę musiała płacić z nią 100 procent to masakra
ptyska - też chciałam się zapisać do kardiologa na nfz, termin - listopad, mówię wiec pani że jestem w ciąży a w listopadzie to już będę po rozwiązaniu, ona na to że jej przykro nic nie da się zrobić
no mogę oczywiście przyjść prywatnie, tak z dnia na dzień nawet zapisywać się nie trzeba, poszłam wiec wczoraj, wchodzę a tam już z 12 osób w kolejce, wszyscy oczywiście głowy w dół, że niby nie widzą że jestem w ciąży i ledwo dysze po wejściu schodami a miejsca siedzącego nie ma, jedna kobieta taka po 70 wstała i kazała mi siadac ale podziękowałam, wkurzyłam się i wyszłam
kurde nie dość że wizyta 100 zeta to jeszcze siedzieć tam godzinami i czekac
netitka - zdrówka dla synka życzę
patrycja - kciuki za to by kłopoty zniknęły
kaka - super że pierwszy dzień w pracy udany:-)
oluśka - witaj po urlopie
nikola - kciukasy, by bryka okazała się super;-)
No nie ma opcji, na pewno kogoś pominęłam, przepraszam z góry ale strasznie tego dużo od wczoraj, poza tym komp mi muli niemiłosiernie, zaraz stracę cierpliwość i poleci przez okno z 3 piętra
Słuchajcie ja w brzuchalu nosze jakiegoś małego brutala, jak mi to dziecko nie połamie żeber do końca ciąży to będzie cud:-) w ogóle nie wiem czy to możliwe ale czuje jakby był ułożony w poprzek brzucha
dotąd cały czas ułożony był pośladkowo i wyraźnie czułam jak wieżga nogami na dole a teraz czuje go po obu stronach brzucha
w ogóle brzuch jakiś ciezki mi się wydaje chyba przez te jego szaleństwa mięsnie nie wytrzymują