oluska88
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki:-) jestem już znów z Wami, wypoczęta i nawdychana jodu;-) za pewne cięzko będzie mi nadrobić te 10 dni ale będę się starała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiem wam co do szpitala i porodu to mnie czeka podróż taksówką, narazie o tym nie myślę gdzie w podświadomość wypchnęłam
Juz nie komentuje co nasze mądre państwo wymyśla,brak słów. Płaczą że niski przyrost naturalny a na kazdym kroku utrudniaja młodym ludziom życie...
Ogladam też Samych swoich i po raz kolejny stwierdzam że nie ma to jak stare komedie!! Można do nich wracac tysiąc razy i zawsze oglada się je z przyjemnością a tych wspólczesnych czasami nie mozna za pierwszym razem dokończyć.
oluska, nad naszym bałtykiem byłaś? jak sie udał urlop? wszystko dobrze?Hej Dziewczynki:-) jestem już znów z Wami, wypoczęta i nawdychana jodu;-) za pewne cięzko będzie mi nadrobić te 10 dni ale będę się starała.
Oj jestem sama? Witam dziewczyny ;-)
Dziś zapowiada się ładnie a ja wybieram się do tesco na łowy bo jest 70% taniej na wybrany asortyment F&F :-) musze sobie czymś w końcu humor poprawić jakieś bodziaki przytargam
Ja też bym miała do szpitala jakieś 10 minut piechta ale że się przeprowadzam pozostaje się modlić zeby korków nie było bo będę jechać 14 kilosów a poza tym nadal nie wiem gdzie będę rodzić teraz jak będe mieć daleko do oby dwóch szpitali to nieważne .Zdecyduję się po wizycie w lipcu spytam gina o poród na Wyspiańskim bo on tam pracuję więc poleci może jakąs położna
A co do fotelików to jak ogladaliśmy wozki to taka parka z dzieckiem własnie szukali fotelika i facet pokazał im najbezpieczniejszy na chwilę obecną fotelik.Ale nie chciałybyście widzieć miny tego dziecka jak go tam posadzili.Siedział jak mumia,ręce usztywnione mógł machac tylko nadgarstkami ,zablokowany po samą szyję
moze i najbezpieczniejszy ale kto takie coś wymyśla przecież to dziecko w takim komforcie nie wytrzyma nawet 5 minut a co dopiero dłuższej trasy
Dzień dobry rankiem..
po wczorajszym maratonie do ZOO jeszcze bolą mnie nogi..
a małżowinek mówi że prawie wszystkie mięśnie go bolą.. jak ładnie poprosi to mu masaż dzisiaj zrobię, chciał wczoraj ale ja ledwo stałam na nogach
a dzisiaj mam w planie naleśniki w 3 wersjach: ze szpinakiem, z twarogiem i z dżemem.
Opróżniam powoli zamrażalnik żeby go rozmrozić i znowu zapasy warzyw zrobić na zimę. (mieszankę na zupę sobie robię, w woreczki śniadaniowe i gotowe). Oprócz tego kupuję koperek i pietruszkę, siekam i do pojemników plastikowych i też zamrażam.
a teraz jestem po śniadaniu więc zmykam jak was poczytam robić kawusię..
Miłego dnia
Zobacz załącznik 478290
Hej Dziewczynki:-) jestem już znów z Wami, wypoczęta i nawdychana jodu;-) za pewne cięzko będzie mi nadrobić te 10 dni ale będę się starała.
Oj jestem sama? Witam dziewczyny ;-)
Dziś zapowiada się ładnie a ja wybieram się do tesco na łowy bo jest 70% taniej na wybrany asortyment F&F :-) musze sobie czymś w końcu humor poprawić jakieś bodziaki przytargam
Ja też bym miała do szpitala jakieś 10 minut piechta ale że się przeprowadzam pozostaje się modlić zeby korków nie było bo będę jechać 14 kilosów a poza tym nadal nie wiem gdzie będę rodzić teraz jak będe mieć daleko do oby dwóch szpitali to nieważne .Zdecyduję się po wizycie w lipcu spytam gina o poród na Wyspiańskim bo on tam pracuję więc poleci może jakąs położna
A co do fotelików to jak ogladaliśmy wozki to taka parka z dzieckiem własnie szukali fotelika i facet pokazał im najbezpieczniejszy na chwilę obecną fotelik.Ale nie chciałybyście widzieć miny tego dziecka jak go tam posadzili.Siedział jak mumia,ręce usztywnione mógł machac tylko nadgarstkami ,zablokowany po samą szyję
moze i najbezpieczniejszy ale kto takie coś wymyśla przecież to dziecko w takim komforcie nie wytrzyma nawet 5 minut a co dopiero dłuższej trasy
Dzień dobry rankiem..
po wczorajszym maratonie do ZOO jeszcze bolą mnie nogi..
a małżowinek mówi że prawie wszystkie mięśnie go bolą.. jak ładnie poprosi to mu masaż dzisiaj zrobię, chciał wczoraj ale ja ledwo stałam na nogach
Opróżniam powoli zamrażalnik żeby go rozmrozić i znowu zapasy warzyw zrobić na zimę. (mieszankę na zupę sobie robię, w woreczki śniadaniowe i gotowe). Oprócz tego kupuję koperek i pietruszkę, siekam i do pojemników plastikowych i też zamrażam.
a teraz jestem po śniadaniu więc zmykam jak was poczytam robić kawusię..
Miłego dnia
Zobacz załącznik 478290