Doktur_M
Moderator
W moim świecie istnieje tylko polski serial, dla jasności Druga część fabularnie jest super, możesz spokojnie od niej zacząć.U mnie też konsola ostatnio. Ale na Souls Like'i to ja nie mam nerwów Chyba muszę w końcu ograć Wiedźmina, kiedyś próbowałam zacząć ale uparłam się że muszę oś pierwszej części no i ona niestety mi nie podeszła więc nie poszłam dalej. A ponoć to świetna gra (Wiedźmina znam w sumie tylko z seriali, jakieś tam lore gry też kojarzę ale nie czytałam książek)
Aż mi się przypomniało, że zaczęłam Ghost of Tsushima i jakoś zapomniałam grać dalej
Nie umiem powiedzieć, czemu lubię takie nieuprzejme gry. Mąż ostatnio właśnie Tsushimę z zachwytem przeszedł, ciekawa gra, nie powiem.
Jprdl, jak chcesz to ja mu powiem!!!!!!Dziewczyny, chyba moja neutralna relacja z teściem zmieni się w nielubienie.
Jeśli do wyjazdu (2 dni) nie powiem mu, że jest egoistą, którego interesuje tylko piwo, fajki i ryby, to powinnam dostać MEDAL za samokontrolę.
Od dwóch tygodni pies siusia pod siebie, nie chodzi, od paru dni nie je. Ale po co jechać do weterynarza, on czeka, aż pies zdechnie, bo jest stary.
Laski, jeśli ja mu nie powiem, że życzę mu, aby na starość on też leżał bez leków w cierpieniu i czekał, aż łaskawie umrze, to naprawdę, MEDAL powinien być mój.
Próbuje się nie rozpłakać (bezskutecznie), ale jutro wszystko pozamykane i nie ma tu awaryjnego weterynarza (bo bym spakowała tego psa i sama z nim pojechała), a jutro będę pół dnia siedzieć z psem sama w domu, to będę całe rano ryczeć. W piątek dopiero pojedziemy do weta (choć teść chodzi i powtarza, że wymyślamy).
Naprawdę nie mogę, mam ochotę wbić do niego i jebnąć mu w łeb.