reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

O, a ja myślałam, że żadko już się trafiają dziewczyny-gracze😁 U mnie najczęściej grany jest Wiedźmin i Skyrim. Skyrim koniecznie zimową porą🤍 Uwielbiam też stare gry strategiczne typu Settlers, nigdy się nie nudzą🙂
Mam wrażenie, że właśnie coraz częściej :D Kiedyś kobieta - gracz gorszyła, bo przecież powinna się zajmować pożytecznymi rzeczami a nie siedzieć i grać. Teraz już jest to normalne ;) Muszę się przyznać, że nigdy nie przeszłam Skyrima bo kupiłam, zainstalowałam i tak zawaliłam go modami że cała gra mi się zepsuła 🤣🤣

reklama
Mam wrażenie, że właśnie coraz częściej :D Kiedyś kobieta - gracz gorszyła, bo przecież powinna się zajmować pożytecznymi rzeczami a nie siedzieć i grać. Teraz już jest to normalne ;) Muszę się przyznać, że nigdy nie przeszłam Skyrima bo kupiłam, zainstalowałam i tak zawaliłam go modami że cała gra mi się zepsuła 🤣🤣
O nie😅 Ta gra jest idealna bez żadnych modów, polecam instalkę na nowo, zakochasz się😁

A jak działało? Bo słyszałam, że im większy kontrast między skóra a włosami to lepiej działa. I że niestety podobno bolesne :(
Ja też kupiłam zachęcona tym że mam jasną skórę i mega ciemne i gęste włoski 🙈 i fakt, ciut boli, ale to nie jest ból jak przy wosku, czy depilatorze. No ale niestety moja skóra baaaaardzo bardzo źle zareagowała i mam od IPL jakieś poparzenia, strupy... Jeden wielki dramat, jak super nasilona reakcja alergiczna więc po dwóch użyciach wylądowało w szafę i tam leży nieużywane 2 tysiące 🫠

O nie😅 Ta gra jest idealna bez żadnych modów, polecam instalkę na nowo, zakochasz się😁
Ooo, czyżby pora sprawdzić?
Boże moja największa miłość konsolowa to Wiedźmin, 2 razy przeszłam 🙈
@Kitsune - też jestem fanką świata hogwartowego! W sumie psychofanką, ale jeszcze staram się to ukrywać 😂

Nie spodziewałam się że jest tu tyle grających dziewczyn! Wspaniałe! 😍

Ooo, czyżby pora sprawdzić?
Boże moja największa miłość konsolowa to Wiedźmin, 2 razy przeszłam 🙈
@Kitsune - też jestem fanką świata hogwartowego! W sumie psychofanką, ale jeszcze staram się to ukrywać 😂

Nie spodziewałam się że jest tu tyle grających dziewczyn! Wspaniałe! 😍
Ja mam kolekcję książek z Harrego, figurki i zestaw specjalnej serii kosmetyków którą cudem udało mi się wyrwać w internecie. Jest piękna 🥰

Jeszcze na domiar złego zauważyłam na papierze różowe plamienie. 🙄 Przeokrutnie się zestresowałam 🤦 czasem wydaje mi się, że nerwowo się wykończę do końca tej ciąży. 🤦
Będę dzisiaj chyba cały dzień leżeć z książką i nic nie robić. 🙄
Kochana odpoczywaj. Nie denerwuj się, może to przez ten wczorajszy stres

reklama
Nie wiem. Koleżanka np nic nie schudła. Tylko 2 kg jak urodziła reszta została. Tego się boję. Ze nie ogarnę. Ze lekarz będzie się na mnie krzywo patrzył bo mu powidzialam szczerze, że nie czuje się z tym dobrze. Żeby nie dawal mi żadnych zdjęć. Nic.nie pokazywał. Zapisałam się do psychologa na przyszły tydzień. Ale trochę się boję usłyszeć Ze inne kobiety by oddały wszystko żeby być na moim miejscu. Ze jak urodze to pokocham. Ze wygląd w życiu nie jest najważniejszy. I że mi się zmieni.
muszę to napisać. W czasie kiedy byłam w szpitalu przez poronienie poprosiłam o wizytę psychologa ale nie ze względu na totalna rozpacz po stracie a wyrzuty sumienia że poczułam ulgę mimo że zaakceptowałam to że będę miała kolejnego malucha i nawet już zaczęłam się cieszyć. Ale jak dowiedziałam się o serduszku które przestało bic miałam mieszane uczucia. Z jednej strony zrobiło mi się przykro ale silniejsze było poczucie ulgi i do teraz mam przez to wyrzuty sumienia. Po rozmowie z psychologiem który powiedział mi że mam myślę o sobie o swoich uczuciach i nie bać się że ktoś a szczególnie psycholog mnie oceni czy powie że jestem przez to złym człowiekiem.

Czasem was jeszcze podczytuje póki nie pójdziecie na prywatny wątek.

Do góry