reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

A jak chcesz :) najlepiej chyba ok 30tc z tego co kojarzę. Różne są szkoły :) ale polecam jednak stacjonarnie. My chodziliśmy do szkoły rodzenia w szpitalu w którym rodziłam :)

Ja byłam dziś na wizycie w luxmed, żeby założyć kartę ciąży i robić darmowe badania. Poza tym że godzina opóźnienia to spoko pani doktor. Dostałam też receptę na xoneva bo u mnie masakra z mdłościami. Zwolnienie też od razu chciała dać ale nie brałam. USG na wizycie. Bobas 4cm, serduszko jest :) Wszystko w porządku :)
A który to tydzień ?:)

reklama
A jak chcesz :) najlepiej chyba ok 30tc z tego co kojarzę. Różne są szkoły :) ale polecam jednak stacjonarnie. My chodziliśmy do szkoły rodzenia w szpitalu w którym rodziłam :)

Ja byłam dziś na wizycie w luxmed, żeby założyć kartę ciąży i robić darmowe badania. Poza tym że godzina opóźnienia to spoko pani doktor. Dostałam też receptę na xoneva bo u mnie masakra z mdłościami. Zwolnienie też od razu chciała dać ale nie brałam. USG na wizycie. Bobas 4cm, serduszko jest :) Wszystko w porządku :)
Dla mnie xonvea to też ratunek nie z tej ziemi😮‍💨 gratulacje 🤩

Kawał dzieciaczka, gratuluje :) Byle dalej rósł zdrowo i jak na drożdżach :D

Dziewczyny ja się chyba z wami będę powoli żegnać dalej pęcherzyk jest pusty Powinnam być obecnie 9 tyg pęcherzyk jest wielkości 7 tc. Ale dalej pusty. Wyszłam od lekarza i się popłakałam. Za tydzień jeszcze jedna wizyta. Aby się upewnić w 100 % że nic tam nie ma
Może warto zweryfikować u innego lekarza, z innym sprzętem? Trzymam kciuki, żeby dzidzia się pokazała

Jakieś wizyty w tym tygodniu ?
Chętnie popatrzę na USG waszych bobasów 😍😍😍😍
Ja mam wizytę dopiero w środę za tydzień 🫣🫣🫣 już przebieram nogami !!!
Ja dopiero 27.08 to z siebie wyjdę do tego czasu :D
Wczoraj teściom powiedzieliśmy o ciąży, to teść ciągle teraz pyta, czy już kopie. Niemożliwy on jest, demon dowcipu :D

reklama
Do góry