reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

A jak chcesz :) najlepiej chyba ok 30tc z tego co kojarzę. Różne są szkoły :) ale polecam jednak stacjonarnie. My chodziliśmy do szkoły rodzenia w szpitalu w którym rodziłam :)

Ja byłam dziś na wizycie w luxmed, żeby założyć kartę ciąży i robić darmowe badania. Poza tym że godzina opóźnienia to spoko pani doktor. Dostałam też receptę na xoneva bo u mnie masakra z mdłościami. Zwolnienie też od razu chciała dać ale nie brałam. USG na wizycie. Bobas 4cm, serduszko jest :) Wszystko w porządku :)
A który to tydzień ?:)

reklama
A jak chcesz :) najlepiej chyba ok 30tc z tego co kojarzę. Różne są szkoły :) ale polecam jednak stacjonarnie. My chodziliśmy do szkoły rodzenia w szpitalu w którym rodziłam :)

Ja byłam dziś na wizycie w luxmed, żeby założyć kartę ciąży i robić darmowe badania. Poza tym że godzina opóźnienia to spoko pani doktor. Dostałam też receptę na xoneva bo u mnie masakra z mdłościami. Zwolnienie też od razu chciała dać ale nie brałam. USG na wizycie. Bobas 4cm, serduszko jest :) Wszystko w porządku :)
Dla mnie xonvea to też ratunek nie z tej ziemi😮‍💨 gratulacje 🤩

Kawał dzieciaczka, gratuluje :) Byle dalej rósł zdrowo i jak na drożdżach :D

Dziewczyny ja się chyba z wami będę powoli żegnać dalej pęcherzyk jest pusty Powinnam być obecnie 9 tyg pęcherzyk jest wielkości 7 tc. Ale dalej pusty. Wyszłam od lekarza i się popłakałam. Za tydzień jeszcze jedna wizyta. Aby się upewnić w 100 % że nic tam nie ma
Może warto zweryfikować u innego lekarza, z innym sprzętem? Trzymam kciuki, żeby dzidzia się pokazała

Jakieś wizyty w tym tygodniu ?
Chętnie popatrzę na USG waszych bobasów 😍😍😍😍
Ja mam wizytę dopiero w środę za tydzień 🫣🫣🫣 już przebieram nogami !!!
Ja dopiero 27.08 to z siebie wyjdę do tego czasu :D
Wczoraj teściom powiedzieliśmy o ciąży, to teść ciągle teraz pyta, czy już kopie. Niemożliwy on jest, demon dowcipu :D

reklama
Do góry