U mnie w 7 tyg zarodek miał 6mm6+6 lub 7+1 w zależności od lekarza
reklama
Ja pomyślałam . Kurde u mnie chyba coś nie tak skoro w 7 miało 6 mm ale sprawa wyjaśnionaA widzisz bo już myślałam że będzie kawał dzidizusia wszystko możliwe w tym świecie mój miał 2,73 w 10 tygodniu
Ja piątekJakieś wizyty w tym tygodniu ?
Chętnie popatrzę na USG waszych bobasów
Ja mam wizytę dopiero w środę za tydzień już przebieram nogami !!!
Navigium
Fanka BB :)
Ja się właśnie zapisałam do szkoły rodzenia online na zaufaj położnej, jest akurat promocja. To moje pierwsze dziecko więc wychodzę z założenia, że wiedza mi nie zaszkodzi a pomóc możeO, dobre pytanie! Chodziła może któraś? Tez się zastanawiam nad tym
Doktur_M
Moderator
Podobają mi się ich rolki, jak jest promka to lecęJa się właśnie zapisałam do szkoły rodzenia online na zaufaj położnej, jest akurat promocja. To moje pierwsze dziecko więc wychodzę z założenia, że wiedza mi nie zaszkodzi a pomóc może
Okii dzięki kochana , mam nadzieję że tym razem wszystko będzie u nas pięknieJak już mi powiadomienie wyskoczyło to...
Gratuluję Ci koleżanko z czerwcowych 2023
A myślicie, że wiedza na szkole rodzenia online na zaufaj położnej (nawet w wersji premium) będzie wystarczająca, czy mówią 50% na dany temat, a drugie 50% dowiesz się na tematycznym kursie? Tych kursów jest tyle, że z 5 bym z miejsca brała, gdyby nie cena każdego.
Właśnie też myslę czasami o szkole on-line, ale w drugiej strony chciałabym poćwiczyć trzymanie, itd. (bo rozumiem że to jest jak w filmach, są lalki? Wiem, idiotyczne pytanie, ale serio mam zagadkę xD')
Właśnie też myslę czasami o szkole on-line, ale w drugiej strony chciałabym poćwiczyć trzymanie, itd. (bo rozumiem że to jest jak w filmach, są lalki? Wiem, idiotyczne pytanie, ale serio mam zagadkę xD')
Navigium
Fanka BB :)
Pęcherzyk wielkości 7 tc to może zarodek jest malutki? Czasem sprzęt usg ma słabą rozdzielczość (te o super rozdzielczości są pewnie mega drogie), przez co kiepsko łapie i przez to tyle stresu. Nie myślałaś, żeby gdzie indziej skonsultować?Dziewczyny ja się chyba z wami będę powoli żegnać dalej pęcherzyk jest pusty Powinnam być obecnie 9 tyg pęcherzyk jest wielkości 7 tc. Ale dalej pusty. Wyszłam od lekarza i się popłakałam. Za tydzień jeszcze jedna wizyta. Aby się upewnić w 100 % że nic tam nie ma
40milionowserc
Moderator
To ja w piątek za tydzień już w 11 tygJakieś wizyty w tym tygodniu ?
Chętnie popatrzę na USG waszych bobasów
Ja mam wizytę dopiero w środę za tydzień już przebieram nogami !!!
reklama
40milionowserc
Moderator
Na pewno nie jest to wiedza bezużyteczna i byłoby wiele zagadnień, które są bardzo przydatne, ale jednak chyba co praktyka, to praktyka na tiktoku polecam fizjoterapeuta.agataignorek. Dużo ciekawostekA myślicie, że wiedza na szkole rodzenia online na zaufaj położnej (nawet w wersji premium) będzie wystarczająca, czy mówią 50% na dany temat, a drugie 50% dowiesz się na tematycznym kursie? Tych kursów jest tyle, że z 5 bym z miejsca brała, gdyby nie cena każdego.