Deess.
Fanka BB :)
będzie okej,Z usg 6 , z om 7 (straszna różnica wyszła!)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie okej,Z usg 6 , z om 7 (straszna różnica wyszła!)
u mnie też z OM w dzień wizyty powinien być 7+5 ale USG pokazało 6+5. I zupełnie nie mam pojęcia jakim cudem ponieważ doskonale pamiętam kiedy doszło do zbliżenia . Plemniki musiały mieć turbo moc skoro tyle dni wytrwały . Choć uważam że terminy mogą się jeszcze zrównać . Może po prostu nasze zarodki są mniejsze ale później podgonią . najważniejsze , że wszystko na ten moment rozwija się prawidłowo .Z usg 6 , z om 7 (straszna różnica wyszła!)
Dzisiaj zrobiłam ponownie i jest 241Oj nie możesz tak porównywać, bo to wszystko od owulacji zależy, zapłodnienia....spokojnie, ważny jest przyrost, trzymam kciuki
Dzisiaj zrobiłam ponownie i jest 241wtedy wszystko będzie jasne 3mam kciuki
To są takie maluchy, że bardzo łatwo postawić troszkę bliżej lub dalej znacznik od USG i wychodzi tydzień różnicyu mnie też z OM w dzień wizyty powinien być 7+5 ale USG pokazało 6+5. I zupełnie nie mam pojęcia jakim cudem ponieważ doskonale pamiętam kiedy doszło do zbliżenia . Plemniki musiały mieć turbo moc skoro tyle dni wytrwały . Choć uważam że terminy mogą się jeszcze zrównać . Może po prostu nasze zarodki są mniejsze ale później podgonią . najważniejsze , że wszystko na ten moment rozwija się prawidłowo .
Miałaś 48h odstępu, tak?Dzisiaj zrobiłam ponownie i jest 241
Witamy Betę masz elegancką, więc może to jest to! Plamienia się podobno zdarzają na początku, ale wspomnij o tym lekarzowi.Hej dziewczyny! Śledzę wątek od początku, choć przyznam, że do dyskusji dołączam z pewną rezerwą. Mam za sobą 1 ciążę donoszoną, a w ciągu ostatniego roku niestety dwa poronienia (6 i 10t). 5 lipca kolejny pozytywny test. Dwa dni temu beta na poziomie 9743 i dziś z niecierpliwością czekam na kolejny wynik aby sprawdzić przyrost. Aktualnie jestem na clexane i acard, dziś rano miałam delikatne plamienie, wizyta dopiero za tydzień, więc nie ukrywam przyda mi się Wasze wsparcie.
Za wszystkie fasolki trzymam mocno kciuki.