Żyje ta sama nadzieja ! Bo u mnie znośnie po za ciężkim oddechem i dusznościami czasem czuję kluchę w gardle czasem zakręci mi się w głowie , po za tym jest pięknieMam cichą nadzieję, że skoro teraz mnie nie sponiewierało to będzie znośnie, ale wiadomo, nadziej matką głupich
reklama
Ja tak samo , puste jajo i łyżeczkowanie miałam w styczniuTeż mam nadzieję, że jak dotrwałam do równo 6 tyg bez żadnych mdłości to już mnie ominą ale życie zweryfikuje
Właśnie się dowiedziałam, że mój gin jest na zwolnieniu i moja wizyta 29.7 może się przesunąć o parę dni a chciałam ją przełożyć na parę dni wcześniej bo już umieram z ciekawości co tam się wykluwa, czy wszystko jest ok. Jestem po pustym jaju, więc ta wizyta będzie bardzo stresująca.
Na pewno teraz będzie wszystko pięknie , zobaczysz !!
Claire_I_Am
Zaangażowana w BB
Ja tak samo , puste jajo i łyżeczkowanie miałam w styczniu
Na pewno teraz będzie wszystko pięknie , zobaczysz !!
Dziękuję za pokrzepiające słowa. Za Ciebie też ściskam mocno kciuki
Rachelita
Fanka BB :)
Toteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiek serce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)Ja w końcu doczekałam się dziś swojej wizyty... Czekam z niecierpliwością do 16..
Któraś z was też miałam dziś po 9 rano;-) nie pamiętam już jednak która...
Ale trzymam kciuki i czekam na info
Claire_I_Am
Zaangażowana w BB
Toteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiek serce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)
Fantastyczne wieści
Doktur_M
Moderator
Cudo! <3Toteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiek serce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)
Czy masz uczucie jakby coś cie gniotło w klatce? Mam tak od dwóch dni, I zastanawiam się czy to nie przypadkiem objaw rzucenia palenia 5mies temu. Poprostu ciężko złapać powietrzę.Ja chyba zrobię ponownie betę dziś i w sobotę
Wizytę mam 30.07. I wg om będzie to 8+2 a wg mnie i bety 6+2
Co tu robić jak tu czekać do następnej wizyty
Z innej beczki czy któraś z was ma duszności i trudność w nabieraniu powietrza? Ja to mam i jest dramat
Czytałam że organizm w ciąży ma zapotrzebowanie na większą ilość tlenu stąd takie objawy
Ja tak z córka miałam, były objawybi nagle nie ma i nawet kawa zaczeka smakować, o jak się cieszyłam...to był właśnie ok 7 tydz, a jak potem pier ....to matko bosko..Ale powiem Wam, że dotychczas najgorszej czułam się w 5 tygodniu. Teraz w 6 czuje się ciut lepiej. No nie męczy mnie już tak chodzenie i psychicznie lepiej.
Ale myślę, że jeszcze mnie pier*olnie że wszystkich stron, mdłości, cycki i tak dalej.
Ogólnie fajnie mi wyszło, że okres dostałam w poniedziałek i teraz każdy nowy tydzień liczę od poniedziałku zgodnie z dniami tygodnia dziś czwartek więc +3 zawsze
Ja tak teraz mam, a nie paliłam nigdy...Czy masz uczucie jakby coś cie gniotło w klatce? Mam tak od dwóch dni, I zastanawiam się czy to nie przypadkiem objaw rzucenia palenia 5mies temu. Poprostu ciężko złapać powietrzę.
reklama
Ciekawe ile to będzie trwało. Bo nie fajne uczucie. w żadnej ciąży tak nie miałam.Ja tak teraz mam, a nie paliłam nigdy...