reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
Dla mnie aktualnie nr 1 to właśnie płatki z mlekiem (a ogólnie też mleka wcześniej nie piłam) i biała buła z masłem i żółtym serem mąż mi wczoraj kupił pysznego croissanta lotus, mojego ulubionego ostatnio, pokażę Wam zdjęcie jaki apetyczny. No i niestety dzisiaj sam go zjadł, bo ja nawet nie byłam w stanie na niego spojrzećNie śmierdzi ale jak mam się napić to mnie odrzuca totalnie. W ogóle to znalazłam super kawę bezkofeinowa lavazza rozpuszczalna smakuje jak prawdziwa.
Ja nigdy mleka nie piłam a odkąd jestem ciąży codziennie najlepiej mi mleczko wchodzi
Załączniki
Sosna108
O Jezu ale musi być słodki ten croissant ja te lubię ale takie zwykłe lub z czekoladąDla mnie aktualnie nr 1 to właśnie płatki z mlekiem (a ogólnie też mleka wcześniej nie piłam) i biała buła z masłem i żółtym serem mąż mi wczoraj kupił pysznego croissanta lotus, mojego ulubionego ostatnio, pokażę Wam zdjęcie jaki apetyczny. No i niestety dzisiaj sam go zjadł, bo ja nawet nie byłam w stanie na niego spojrzeć
JestemA
Spoko, mi na przykład wpisałaś wizytę dziś a nie jutro ale jakie to ma znaczenie- jesteś w ciąży, masz prawo nie ogarniaćA tak jakby co to staram się ogarniać tam na bieżąco Wasze wizyty na pierwszej stronie, ale jak coś się nie zgadza czy się pozmieniało to dajcie znać i pozmieniam
meeegy
Zaciekawiona BB
Nie śmierdzi ale jak mam się napić to mnie odrzuca totalnie. W ogóle to znalazłam super kawę bezkofeinowa lavazza rozpuszczalna smakuje jak prawdziwa.
Ja nigdy mleka nie piłam a odkąd jestem ciąży codziennie najlepiej mi mleczko wchodzi
Hehe ja nigdy masla nie jadłam, tzn od jakichś 4 lat. Bo byłam na diecie i mi jakoś tak zostało, a teraz masło na każdej kanapce musi być
Devin
Ja uwielbiam croissanty ale tylko zwykle maślane bez dodatków i właśnie napisałam do starego żeby mi kupiłDla mnie aktualnie nr 1 to właśnie płatki z mlekiem (a ogólnie też mleka wcześniej nie piłam) i biała buła z masłem i żółtym serem mąż mi wczoraj kupił pysznego croissanta lotus, mojego ulubionego ostatnio, pokażę Wam zdjęcie jaki apetyczny. No i niestety dzisiaj sam go zjadł, bo ja nawet nie byłam w stanie na niego spojrzeć
amusedxxx
Tak właśnie to poprawiłam jak pisałam ten post. Byłam przekonana że 7.11 to jutroSpoko, mi na przykład wpisałaś wizytę dziś a nie jutro ale jakie to ma znaczenie- jesteś w ciąży, masz prawo nie ogarniać
reklama
JestemA
Ja ostatnio myślałam że mamy 2025 rok także spoko xdTak właśnie to poprawiłam jak pisałam ten post. Byłam przekonana że 7.11 to jutro
Podziel się: