reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

A tak jakby co to staram się ogarniać tam na bieżąco Wasze wizyty na pierwszej stronie, ale jak coś się nie zgadza czy się pozmieniało to dajcie znać i pozmieniam 😅

reklama
Nie śmierdzi ale jak mam się napić to mnie odrzuca totalnie. W ogóle to znalazłam super kawę bezkofeinowa lavazza rozpuszczalna smakuje jak prawdziwa.
Ja nigdy mleka nie piłam a odkąd jestem ciąży codziennie 🙉 najlepiej mi mleczko wchodzi 😅
Dla mnie aktualnie nr 1 to właśnie płatki z mlekiem (a ogólnie też mleka wcześniej nie piłam) i biała buła z masłem i żółtym serem 🤤 mąż mi wczoraj kupił pysznego croissanta lotus, mojego ulubionego ostatnio, pokażę Wam zdjęcie jaki apetyczny. No i niestety dzisiaj sam go zjadł, bo ja nawet nie byłam w stanie na niego spojrzeć 🫣😭

Załączniki

• IMG_0185.jpeg
    IMG_0185.jpeg
    285,6 KB · Wyświetleń: 25
Dla mnie aktualnie nr 1 to właśnie płatki z mlekiem (a ogólnie też mleka wcześniej nie piłam) i biała buła z masłem i żółtym serem 🤤 mąż mi wczoraj kupił pysznego croissanta lotus, mojego ulubionego ostatnio, pokażę Wam zdjęcie jaki apetyczny. No i niestety dzisiaj sam go zjadł, bo ja nawet nie byłam w stanie na niego spojrzeć 🫣😭
O Jezu ale musi być słodki ten croissant 🙈 ja te lubię ale takie zwykłe lub z czekoladą

A tak jakby co to staram się ogarniać tam na bieżąco Wasze wizyty na pierwszej stronie, ale jak coś się nie zgadza czy się pozmieniało to dajcie znać i pozmieniam 😅
Spoko, mi na przykład wpisałaś wizytę dziś a nie jutro ale jakie to ma znaczenie- jesteś w ciąży, masz prawo nie ogarniać ❤️

Nie śmierdzi ale jak mam się napić to mnie odrzuca totalnie. W ogóle to znalazłam super kawę bezkofeinowa lavazza rozpuszczalna smakuje jak prawdziwa.
Ja nigdy mleka nie piłam a odkąd jestem ciąży codziennie 🙉 najlepiej mi mleczko wchodzi 😅

Hehe ja nigdy masla nie jadłam, tzn od jakichś 4 lat. Bo byłam na diecie i mi jakoś tak zostało, a teraz masło na każdej kanapce musi być :D

Ja uwielbiam croissanty ale tylko zwykle maślane bez dodatków i właśnie napisałam do starego żeby mi kupił😂

reklama
Do góry