reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Mi też nie dobrze, ale zauważyłam że dopóki nie zjem pierwszego posiłku to jest ok, zjem śniadanie i później cały dzień już niedobrze, nasila się po jedzeniu. I najdziwniejsze odrzuca mnie od wody, a ja tylko wodę piłam
mnie nie odrzuca od niczego, wymiotować mi się nie chce ale ciągle mam uczucie że jestem głodna i mi niedobrze. Zjem coś na chwilę przechodzi i za moment znowu to samo

reklama
Mi też nie dobrze, ale zauważyłam że dopóki nie zjem pierwszego posiłku to jest ok, zjem śniadanie i później cały dzień już niedobrze, nasila się po jedzeniu. I najdziwniejsze odrzuca mnie od wody, a ja tylko wodę piłam
Jezu tak mnie też!! Próbuje wciskać wody ile się da ale jakoś tak mi nie smakuje 🤢

Ja jutro rano morfologia (mam robić co tydzień) i gin z kliniki wtedy dzwoni z wynikiem i co dalej z accofilem. Czy brać normalnie czy 1/2 dni opóźnić.
To zapytam odrazu o termin do niej prywatnie jak najszybciej, co tam z tym moim walecznym dzieciątkiem które przeżyło takie krwawienie 🩸 😳 dalej jestem w szoku że na USG wszystko było ok..
Bo medi ma najszybszy termin na 27.11😳
może spróbuj zadzwonić na infolinię czy by czasami nie znaleźli szybszego terminu?

Ja również mam mdlosci ale jem normalnie i piję dużo wody, nie wymiotuję. Mam tylko ochotę na wszystko co niezdrowe. Wiec ogólnie narazie jestem zadowolona 🤣 a po południu wizyta.

Cena to nie problem o ile będą działać… miałam nie iść do pracy dzisiaj, ale muszę załatwić trochę spraw i siedzę właśnie z colą bezkofeinową i umieram 😔 Byle do 12.30
Ja tak z buta wjadę. Na stronie doz jak się zamawia z odbiorem w aptece jest zawsze dużo taniej 😊

reklama
Dobra ja przełożyłam w klinice wizytę na 15.11, a w poradni przy szpitalu mi wyznaczyli 25.11 więc super ☺️ jestem w szoku że taki szybki termin ogarnęli 😅

Do góry