Kurcze pamiętam że z synem na pierwszej wizycie też byłam w podobnym tyg, też był sam pęcherzykHej dziewczyny, u mnie wieści po wizycie kiepskie. Z OM wychodzi 5+5 a z USG 5+2. Niestety pęcherzyk jest zupełnie pusty, jutro zrobię betę i zobaczymy. Ale nie nastawiam się na dobre zakończenie. Znowu.
reklama
Kurcze, mam nadzieję że na następnej wizycie Cie zaskoczy piękne usg. Będę trzymać kciuki, aby się udało i za jutrzejszą betę.Hej dziewczyny, u mnie wieści po wizycie kiepskie. Z OM wychodzi 5+5 a z USG 5+2. Niestety pęcherzyk jest zupełnie pusty, jutro zrobię betę i zobaczymy. Ale nie nastawiam się na dobre zakończenie. Znowu.
Kitsune
Moderator
Nie sądzę. W każdej ciąży na tym etapie był już pęcherzyk żółtkowy, w dwóch nawet zarodek. A tutaj totalnie pustoDaaamn, może jeszcze za wcześnie trochę?
Tego właśnie też się obawiamHej dziewczyny, u mnie wieści po wizycie kiepskie. Z OM wychodzi 5+5 a z USG 5+2. Niestety pęcherzyk jest zupełnie pusty, jutro zrobię betę i zobaczymy. Ale nie nastawiam się na dobre zakończenie. Znowu.
A robiłaś wcześniej betę ? Przyrost był ?
Ja dziś 6+0 wg @ jutro wizyta w zeszłym tyg był pęcherzyk miał 2mmSuper wiesci !
Który tydzień jesteś?
Kitsune
Moderator
Robiłam 3 razy, przyrost był prawidłowy więc dałam sobie już z nią spokój. Ostatnia 8 lipca wynosiła 205. Pęcherzyk ma 1,13cm więc jest sporyTego właśnie też się obawiam
A robiłaś wcześniej betę ? Przyrost był ?
Doktur_M
Moderator
Robiłaś badania z krwi? Może jeszcze masz ciut za małą betę, żeby lekarz mógł zobaczyć.Witam wszystkich! melduje się jako marcowa mama Dwa dni temu byłam na swojej pierwszej wizycie, dziś zaczynam swój 7 tydzień w sumie to (6+0) . Niestety nic jeszcze nie zobaczyłam i to mnie martwi ;(
reklama
Doktur_M
Moderator
Dobrze wiesz, że fizjologia to nie matematyka i może ta ciąża jest trochę inna niż poprzednie. Sprawdź betę na wszelki wypadek, bo kto wie, może trzeba po prostu chwili cierpliwości.Robiłam 3 razy, przyrost był prawidłowy więc dałam sobie już z nią spokój. Ostatnia 8 lipca wynosiła 205. Pęcherzyk ma 1,13cm więc jest spory