reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
My idziemy się ważyć w niedziele. Ostatnio 2 tyg temu było 700 g.
Ślicznie już Twoje maleństwo rośnie.
A jak waga u Ciebie? U mnie już 6 kg na plusie, to moja druga ciąża. X

Witamy Sonitka . Samopoczucie to chyba taka sinusoida. Raz lepiej raz gorzej. Jak przeszły bóle pleców i mostka to pojawiły się hemoroidy czyli zawsze coś. Ogólnie ja cały czas pracuje i już marzy mi się zwolnić i mieć chociaż jeden dzień wolnego ale jestem na swoim więc jak wiadomo "pańskie oko konia tuczy"... roki_1991 tak zareklamowalaś to szycie że może babcie namówie na uszycie choćby 2 reczniczków z kapturem dla prawnuka.

Jak ktoś umie szyć to pewnie ze warto :) cenowo też się to dużo bardziej opłaca a poza tym można mieć takie wymarzone coś :)
U mnie już +8kg ale najwięcej poszło przez święta jednak.... Będzie co wrzucić po ciąży

reklama
To widzę dziewczyny, że podobnie bedziemy witać nasze maleństwa. Ja mam na 6 maja termin.

Tak szukam pomysłów i wpadło mi takie cudo. Co myślicie o takim kombinezonie, okryciu, może służyć jako śpiworek. Wydaje mi się, że taki kształt gwiazdki daje maluszkowi dużo swobody do machania rączkami i nóżkami. A i chyba łatwo by to było wykorzystać jako taki lekki kombinezonik jak się dzieci nasze urodzą w maju, a byłoby chłodniej. Do zapięcia w pasach w foteliku też całkiem spoko.
*zdjęcie z Pinteresta
d25197ed277bde8363540242567c068b.jpeg

Do góry