reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
My idziemy się ważyć w niedziele. Ostatnio 2 tyg temu było 700 g.
Ślicznie już Twoje maleństwo rośnie.
A jak waga u Ciebie? U mnie już 6 kg na plusie, to moja druga ciąża. X

Witamy Sonitka . Samopoczucie to chyba taka sinusoida. Raz lepiej raz gorzej. Jak przeszły bóle pleców i mostka to pojawiły się hemoroidy czyli zawsze coś. Ogólnie ja cały czas pracuje i już marzy mi się zwolnić i mieć chociaż jeden dzień wolnego ale jestem na swoim więc jak wiadomo "pańskie oko konia tuczy"... roki_1991 tak zareklamowalaś to szycie że może babcie namówie na uszycie choćby 2 reczniczków z kapturem dla prawnuka.

Jak ktoś umie szyć to pewnie ze warto :) cenowo też się to dużo bardziej opłaca a poza tym można mieć takie wymarzone coś :)
U mnie już +8kg ale najwięcej poszło przez święta jednak.... Będzie co wrzucić po ciąży

reklama
To widzę dziewczyny, że podobnie bedziemy witać nasze maleństwa. Ja mam na 6 maja termin.

Tak szukam pomysłów i wpadło mi takie cudo. Co myślicie o takim kombinezonie, okryciu, może służyć jako śpiworek. Wydaje mi się, że taki kształt gwiazdki daje maluszkowi dużo swobody do machania rączkami i nóżkami. A i chyba łatwo by to było wykorzystać jako taki lekki kombinezonik jak się dzieci nasze urodzą w maju, a byłoby chłodniej. Do zapięcia w pasach w foteliku też całkiem spoko.
*zdjęcie z Pinteresta
d25197ed277bde8363540242567c068b.jpeg

Do góry