reklama
Jestem z Tobą całym sercem. Nie potrafię nawet napisać jak bardzo Ci współczuję. Życzę Ci przede wszystkim wsparcia od najbliższych. Jedyną rzeczą, która mnie uratowała w tej sytuacji było szukanie codziennie w oczach mojego synka miłości do mnie i myśl, że mnie potrzebuję.Dziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...
Franka84
Fanka BB :)
@AnnaDd88 kupowałam wózki nowe. Pierwszy 12 lat temu dla syna, ale sprzedałam go jak przestaliśmy używać. Nie zapowiadało się na dzieci w rodzinie w najbliższym czasie, więc szkoda było żeby się starzał. Wyglądał jak nowy, tym bardziej, że wszystko można przecież uprać. Teraz dla córki mieliśmy używany po bratankach, ale był ciężki i dlatego spacerowke kupiliśmy nową. Z myślą o tym żeby można było dokupić gondole w razie. I teraz pora ją dokupić. Jakbym miała okazję kupić od kogoś używany to chętnie zdecydowałabym się. Dlaczego nie jeśli można zaoszczędzić? Albo kupić lepszy w swoim budżecie. Przecież wszystko można w wózku wyczyścić. A że rama gdzieś zarysowana.. przecież w nowym też się może zarysować przy składaniu, wkladaniu do auta itd. W lepszych modelach nawet jak coś się zniszczy to przez dłuższy czas można dokupić części w producenta, albo na aukcjach.
@Joasia M o matko! Bardzo mi przykro. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz.
Joasia, nie wiem czy jesteś w stanie teraz myśleć o tym, ale czy uważasz, że to jest pewne, że to przez infekcja czy leki? Bradzo Cię męczyło te ucho itd, ale drugi raz dzidziuś umarł na podobnym etapie? Może to jest jakiś inny powód..
@Joasia M o matko! Bardzo mi przykro. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz.
Joasia, nie wiem czy jesteś w stanie teraz myśleć o tym, ale czy uważasz, że to jest pewne, że to przez infekcja czy leki? Bradzo Cię męczyło te ucho itd, ale drugi raz dzidziuś umarł na podobnym etapie? Może to jest jakiś inny powód..
Ostatnia edycja:
roki_1991
@Joasia M wiem że jest ci teraz mega ciężko... Jak będziesz chciała szukać przyczyny, zrobić jakieś badania itp, polecam wątek "ciąża po poronieniu". Jest nas tam dużo, dużo dziewczyn ma wiedzę i zawsze służą radą i potrafią podpowiedzieć co warto zbadać i na co zwrócić uwagę. Trzymaj się kochana
Rossiczka
Moderatorka
Tak cholernie przykro, że Ciebie to spotkalo :-( trzymaj się, chociaż domyślam się że łatwo nie jestDziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...
Rossiczka
Moderatorka
@Franka84 w pełni się z Tobą zgadzam. Wózek używany, wszelkiego typu hustawki, bujaczki czy krzeselka do karmienia można często kupić w fajnej cenie A w stanie idealnym. Wszystko przecież można wyprać czy wyczyścić.
Jedynie fotelika do auta bym nie kupiła używanego. A, tak to moje dzieci mają wiele używek i żyją ;-)
Jedynie fotelika do auta bym nie kupiła używanego. A, tak to moje dzieci mają wiele używek i żyją ;-)
bardzo mi przykro,że Cię to spotkało, już myślałam,że już nie będzie żadnych smutnych wieści na forum, czy lekarze coś mówią o przyczynie, będą robić jakieś badania.Dziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...
roki_1991
Dziewczyny ja po połówkowym. Wszystko ok. Chłop prawie 0,5 kg. Marzyło mi się foto 3d a on ręce i nogę na twarzy niby że wstydliwy ale fujarą święcił na prawo i lewo.
Kolejny krok do przodu.
Super, gratuluję dobrych wieści z wizyty
reklama
AnnaDd88
gratuluje ja też czekam z niecierpliwoscia na styczen i połowkoweDziewczyny ja po połówkowym. Wszystko ok. Chłop prawie 0,5 kg. Marzyło mi się foto 3d a on ręce i nogę na twarzy niby że wstydliwy ale fujarą święcił na prawo i lewo.
Kolejny krok do przodu.