reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

też wlasnie jestem takiego zdania ze jedyne co za tym uzywanym przemawia cena... ale to tez koledzy z pracy mojego kupili uzywki omazyjnie... i chyba stad to podejscie .. ja uwazam ze wózek okolo 3lata sie bedzie uzywac to powinien byc nowy i pewny na gwarancji...:).. z reszta to ja najwiecej bede dziecko wozic;p chyba nie zgodze sie na uzywke:p tylko ewentualnie tanszy a nowy:)
Jeśli od razu kupisz wózek który ci posłuży do końca to opłaca się kupić nowy...
Ja wolę kupić używaną gondole i nowa spacerówke. Te zestawy 2w1 z gondola zwykle są strasznie ciężkie i zajmują dużo miejsca. Ale są też wózki spacerowe do których można dokupić gondole typu cybex czy baby jogger

reklama
Jeśli od razu kupisz wózek który ci posłuży do końca to opłaca się kupić nowy...
Ja wolę kupić używaną gondole i nowa spacerówke. Te zestawy 2w1 z gondola zwykle są strasznie ciężkie i zajmują dużo miejsca. Ale są też wózki spacerowe do których można dokupić gondole typu cybex czy baby jogger
też to jest jakiś pomysł:)).. aczkolwiek na poczatku bedzie potrzebny fotelik i gondola..;)

zastanawiam sie czy lepiej kupic pozadny fotelik do samochodu czy fotelik typu nosidło wpinany do wózka:)..i ile takie "nosidełko" czasu posłuzy

zastanawiam sie czy lepiej kupic pozadny fotelik do samochodu czy fotelik typu nosidło wpinany do wózka:)..i ile takie "nosidełko" czasu posłuzy

Hm, zapewne taniej takie nosiło wpinane do wózka, ale ze względów bezpieczeństwa jednak uważam że trzeba zainwestować w porzadny fotelik rwf. Dużo informacji na ten temat na stronie fotelik. info

Hm, zapewne taniej takie nosiło wpinane do wózka, ale ze względów bezpieczeństwa jednak uważam że trzeba zainwestować w porzadny fotelik rwf. Dużo informacji na ten temat na stronie fotelik. info
poczytam... wlasnie tak tez mysle ze to nosidlo mize i wygodne by np sie latwo przemiescic z auta np do lekarza aczkolwiek wazne kwestie bezpieczenstwa:)

Na początek warto kupić fotelik typu nosidełko-łupina 0-13kg warto sprawdzić czy fotelik.ma testy zderzeniowe, chociaż te 4 gwiazdki w adac. Z tanich fotelików maxi cosi City spokojnie można kupić adaptery do każdego wózka. Coś co pasuje dla 15kg dziecka średnio będzie pasować do noworodka... niby są te foteliki 0-18 Ale raczej są dla.dzieci już samodzielnie siedzących niż noworodków.

Dziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...

@Joasia M bardzo bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać, łzy same się Cisna do oczu...mam nadzieję że masz wsparcie od najbliższych i miłość starszego synka, która pozwoli Ci przetrwać ten straszny czas.
Czy to tej infekcji i leków, które bralas?

reklama
Do góry