Dziękuję [emoji7]Ags gratulacje dziewczynki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji7]Ags gratulacje dziewczynki :-)
Gratulacje [emoji2956]Ja też dziś na usg zobaczyłam dziewczynkę wszystko w porzadku na szczescie))) także czekamy na corcie
Gratulacje coraz więcej dziewczynekJa też dziś na usg zobaczyłam dziewczynkę wszystko w porzadku na szczescie))) także czekamy na corcie
Ja bym zadzwoniła do lekarza. Nie zaszkodzi też jak weźmiesz magnez.Dziewczyny, czy wam też już zaczyna twardniec brzuch? Od kilku dni zauważyłam, że już stawia mi się macica (bezboleśnie). Czy to nie za szybko? Poza tym też od kilku dni pobolewa mnie i ciągnie _ właściwie nie wiem gdzie- jakby w pochwie(?) już se wkrecilam film, że mi się szyjka skraca. Poczekam jeszcze kilka dni, jak nie przejdzie to napisze do giną, co z tym, bo wizytę mam dopiero a 2 tygodnie