Night&Day
Fanka BB :)
Aaaaaaaa kokonemHahah ja to samo. Będę wyglądać jak bałwan xD
U mnie chyba będą śpiworki.
Siedzę i myślę o jakie kolano chodzi???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaaa kokonemHahah ja to samo. Będę wyglądać jak bałwan xD
U mnie chyba będą śpiworki.
Siedzę i myślę o jakie kolano chodzi???
Nawet nie skojażyłamAaaaaaaa kokonem
Konieczne napewno nie - a bezpieczne?- wydaje mi się że tak..- 3 koleżanek dzieci śpią obecnie i są zadowolone- w tym każde ma około 2-3miesiecy- dla mnie działa to na zasadzie takiego otulacza- jest ciasnej - jak u mamy w brzuszku i czują się wygodniej.Z racji, że na początku to rodzice zmieniają dzieciom pozycje w łóżeczku więc i w tym kokonie ( teraz napisało mi kolonie )nie ma opcji żeby dzidziuś się wysunął.Podoba mi się ale kto wie czy małemu człowiekowi spodoba się również Kolor raczej nie dla mnie I są i 3 razy tańsze ale bardzo mi się podobają. Link do: Kokon niemowlęcy Łabędzie light pink CocoBird jasny róż Link do: Kokon niemowlęcy Łabędzie light pink CocoBird jasny różNawet nie skojażyłam
Podoba mi takie coś, ale nie wiem czy to konieczne / bezpieczne?
Śliczne są te otulacze.U mnie będzie kokon A przykryta otulaczem bambusowym
A możesz podać link???? I z jakiej firmy masz kokonik?Ja mam akurat z tuli i są genialne, na prawdę warte swojej ceny. Mój syn już czwarty rok używa swoich