Night&Day
Fanka BB :)
Ano właśnie- przy synku chciałam wszystko nowe i najlepsze a niektórych rzeczy nawet nie wykorzystałam albo okazały się mega przepłacone...jak w naszym wypadku np.wózek :/ - teraz kupię używany i nie mam już problemu z pożyczaniem czy odkupowaniem jak wcześniejNa pewno należy mieć fotelik, jakieś łóżeczko czy coś do spania, ubranka, kosmetyki, przewijak, chociaż ja początkowo przewijałam na takiej składanej macie z pianki, takiej na przewijanie podczas spaceru..Bo raz w sypialni, raz w kuchni, raz salonie, a z przewijakiem ciężko biegać po domu. Wanienka, chociaż w umywalce też mi się zdażało myć córkę Mam nianię, bo mieszkamy w domku, a z sypialni nic nie byłoby słychać. Chociaż to nie każdemu jest potrzebne. Jak mała była zupełnie mała tak do 5m-ca to spała w salonie wózku a później w koszu Mojżesza. Teraz przy kolejnym to nawet nie myślę co kupić. . Dla syna musiałam mieć wszystko nowe bo to było pierwsze dziecko w rodzinie i wśród znajomych, a teraz wiele rzeczy mam pożyczonych od rodziny czy znajomych dla córki. Te rzeczy są tylko na krótki czas. Bo tak szybko dzieci rosną :-/
Ostatnia edycja: