Night&Day
Fanka BB :)
Ta A ile przekleństw potem poleciałoAle najważniejsze, że marzenie spełnione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta A ile przekleństw potem poleciałoAle najważniejsze, że marzenie spełnione
My te 7 lat temu kupiliśmy wtedy wymarzony.. I nie zwracałem uwagi w sklepie, że mi się ciężko jedzie..., że ten obok lepiej skreca- bo to TEN wózek...człowiek czasami jest taki głupi - weź pod uwagę czy będziesz często jeździła po asfalcie czy raczej, piach, ścieżki itd- super są pompowane kola- czy będziesz często wkładać go do auta- fajnie jakby się szybko składał. No i był w miarę lekki jeśli mieszkasz gdzieś gdzie musisz go wnosić- choć pompowane kola są raczej w cięższych wózkach.. Ja chciałam też duży kosz no i naszym wypadku bardzo się przydała parasolka przeciwsłoneczne.
I to jest mądre podejście!!!- A jeśli do tego będzie jeszcze ładny to raczej nie zaszkodziCzasem tak już jest że jak się coś spodoba to się zrobi wszystko by to mieć .
Musi się łatwo składać na pewno, waga nie ma aż takiego wielkiego znaczenia bo nie muszę go wnosić.
Hmm musze się zastanowić . Ogolnie jest masa fajnych wózków. Chce coś porządnego w rozsądnej cenie.
No oczywiście. Ale ładny to pojęcie względne bo coś co dla mnie jest śliczne dla innych może nie musi haha.I to jest mądre podejście!!!- A jeśli do tego będzie jeszcze ładny to raczej nie zaszkodzi
Safija podziel sie z nami lista wyprawkowa jak jeszcze gdzies masz zapisana :-)
Muszę pogrzebać za tym ☺ odnośnie kosmetyków to bardzo mi pomógł blog Srokao, Zielony Zagonek i o kp Hafija. Bez tego to bym sobie dała kit wciskać w szpitalu w paru tematach jak np. Kp po cesarce. Bardzo chciałam karmić i musiałam się upominać żeby szybko przystawić dziecko a nie dopiero za dobę.
W szoku jestem że już wózki obczajacie.Ja też muszę kupić bo poprzedni Mutsy sprzedaliśmy. Też będę patrzyła na lekkość, no i cenę, ale spacerówke mam inna wiec to nie musi byc mercedes wsrod wózków.
Jak kobieta w ciąży coś musi mieć to MUSI ☺
To czekamyNo oczywiście. Ale ładny to pojęcie względne bo coś co dla mnie jest śliczne dla innych może nie musi haha.
Jak znajdę tamten wózek co mi się nawet podobał to pokaże.
Mieliśmy właśnie mutsy i był mega ciężki o cenie nie wspominając - miał swoje plusy ale już bym to nigdy nie kupiłaMuszę pogrzebać za tym ☺ odnośnie kosmetyków to bardzo mi pomógł blog Srokao, Zielony Zagonek i o kp Hafija. Bez tego to bym sobie dała kit wciskać w szpitalu w paru tematach jak np. Kp po cesarce. Bardzo chciałam karmić i musiałam się upominać żeby szybko przystawić dziecko a nie dopiero za dobę.
W szoku jestem że już wózki obczajacie.Ja też muszę kupić bo poprzedni Mutsy sprzedaliśmy. Też będę patrzyła na lekkość, no i cenę, ale spacerówke mam inna wiec to nie musi byc mercedes wsrod wózków.
Jak kobieta w ciąży coś musi mieć to MUSI ☺
Wszystkie blogi pootwieralam sobie i poczytam jutro. Na pewno sie przydadza i takie perelki sa przydatne :-) dziekuje bardzo:-)Muszę pogrzebać za tym [emoji5] odnośnie kosmetyków to bardzo mi pomógł blog Srokao, Zielony Zagonek i o kp Hafija. Bez tego to bym sobie dała kit wciskać w szpitalu w paru tematach jak np. Kp po cesarce. Bardzo chciałam karmić i musiałam się upominać żeby szybko przystawić dziecko a nie dopiero za dobę.
Jak kobieta w ciąży coś musi mieć to MUSI [emoji5]