reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Wchodzicie jeszcze w swoje "normalne" ciuszki? Ja już mam coraz większy problem z dopinaniem spodni...
Ja ledwo co dopinam spodnie.
Kupiłam w Polsce w Lidlu ciążowe i wzięłam rozmiar większy niż przed ciążą i spadają mi ciągle
Tak samo z kurtka. Ogólnie nosiłam M, czasem S. znalazłam na allegro płaszczyk na zimę i nie wiem co mi odbiło ale zamówiłam XL i mogę się dwa razy nim opatulic;P Ale brzuchol rośnie w zatrważającym tempie więc może nie będzie tak zle[emoji16]

reklama
@Lilianne91 ja przed polem sporo kawy i dodawałam mleko bez laktozy- i w sumie było lepiej- teraz z racji że jej nie piję- do inni dolewam mleka zwyklego- wrócę do tego bez laktozy i ograniczę nabiał i zobaczymy :) @Rossiczka ja przed ciąża byłam nie kanapkowa ;) - chleb mógłby dla mnie nie istnieć- A teraz żyje tylko na tym- i to też może być powid- bo ostatnio zjadłam tonu żytniego:/

@AgaMy -ja spodnie noszę już ciążowe z lidla- mam ten sam rozmiar co przed ciąża ale ciągle mi spadają :)- normalne mnie już uwierały- A co do góry- to uwielbiam od zawsze oversize więc jeszcze długo będę miała w czym chodzić:)

Rossiczka a ty ograniczalas tez laktoze przy kp? Bo ja od jakiegos czasu nie jem nabialu w ogole i zastanawiam sie jak to bedzie z laktacja...

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
@Katie_ a w Lidlu to mają trochę zawyzona rozmiarowke :d

Ja noszę s i kurtkę zimowa kupowałam w ciąży i też jest s :)
Ja narazie jeszcze wchodzę w spodnie swoje :)

Wchodzicie jeszcze w swoje "normalne" ciuszki? Ja już mam coraz większy problem z dopinaniem spodni...
Ja już od dłuższego czasu noszę spodnie ciążowe. W H&M kupiłam jedne z pasem i są mega wygodne. Musiałam ze swoich zwykłych zrezygnować, bo jednak 8h pracuję przy biurku i cały czas mi brzuch uciskały.

Ana650 rozumiem. Jesteś mega dzielna. Pewnie już niedługo będziesz czuła ruchy dziecka. Ale rozumiem że się zamartwiasz. Też bym kupiła detektor. Uspokoi się do czasu regularnych ruchów.

Night&Day witaj w naszym gronie. Będzie nam miło jak zostaniesz

Kari pisała ze mną przed tym co się stało. Może z któraś z Was też. Więc myślę że jakby chciala to choć na priv by coś napisała. Chyba musimy czekac az sie odezwie sama.

Dziewczyny bo to trzeba pisać a nie podglądać [emoji12]

Katie_ a ja pojechałam tylko zmienić opony w aucie, a tu tyle nowych dziewczyn hihi [emoji16]

AgaMy ja wchodzę, dopinam wszystko, ale nie noszę spodni jensowych bo nie czuje się dobrze kiedy guzik uciska mi macice, a spodnie kończą mi się idealnie w tym miejscu, no a te ż wyższym stanem cóż w takie się już nie umieszczę, przez ciążę spożywczą [emoji23]

@Ana650 bardzo przykro mi. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej doszła do siebie i odzyskała spokój i radość

@Night&Day witaj :-)

@roki_1991 takie sny niestety się pojawiają w ciąży. Do dzisiaj pamiętam, jak mi się śniło w 12lat temu w pierwszej ciąży, że urodziłam jeszcze przed terminem.. kota. :hmm:

Kurka, weszłam na chwilę poczytać kiedy dziecię spało, i tak się zaczytałam, że krasnal się obudził, a zupa nie skończona :szok: j

reklama
No własnie ja też mam te z Lidla w moim normalnym rozmiarze, ale wciąż są za luźne. Chyba przerzucę się na legginsy i tuniki/sukienki. Miała któraś polarowe legginsy z H&M?

Do góry