reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ciekawe że nie masz progesteronu, to chyba taka podstawa w takiej sytuacji. Zwłaszcza że już wiesz że bóle podbrzusza skracają Ci szyjke. Dziwna decyzja Twojego lekarza....
W poniedziałek mam swojego prywatnego lekarza, zobaczymy co on mi powie. Jak będże mnie nadal bolal to pojade sobie na IP i tyle. W ciąży z Marika I z Fabianem Tez nie dostałam progesteronu.

reklama
Hej.
Ja cos od tygodnia nie moge spac, wstaje o swicie przez co wieczorem padam pierwsza .

Sofija pij duzo zeby sie nie odwodnic, oby szybko przeszlo.

Ania199 tak ale w sumie nie podaje mi info w jakim stanie jest szyjka. Pewnie dopoki jest ok.

Ania199 mój lekarz co wizytę sprawdza szyjke, ale tylko na fotelu nie mierzy jej usg.

Just ja też i czekam [emoji21]

To czuję się nie dopatrzona bo byłam na wizycie 3 razy i powiem wam że ani razu nikt mi nie sprawdził :/. Byłam we wtorek ma wizycie to w sumie trwała może 3 minuty [emoji849] bez żadnych badań ale moze dlatego ze na nfz
A jak u was samopoczucie ? :)

reklama
Też czekam co u Kari :-(

Mi lekarz bada co wizytę szyjke i mówi co i jak. Jak coś bo niepokoi to wtedy usg szyjki robi.

Sofija tak jak dziewczyny piszą dużo pij.

Violett ja co prawda lekarzem nie jestem, ale moim zdaniem jesteś typową pacjentka co powinna progesteron dostawać. Zwłaszcza że to wczesna ciąża, a Ty już masz problemy. W dodatku historia poprzednich ciąży

Do góry