justjestem
Moderatorka
To poszukam chodź z opini ludzi to i tak najlepszy w mieście bo reszta to lekarze ale raczej wypaleni zawodowo
Mozesz do dwoch chodzic [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To poszukam chodź z opini ludzi to i tak najlepszy w mieście bo reszta to lekarze ale raczej wypaleni zawodowo
Witajcie, dawno się nie odzywałam. Przerosła mnie ta sytuacja która się u mnie wydarzyła. Nie bardzo umiem sobie z tym poradzić, dlatego z nikim o tym nie rozmawiam. Niestety na ostatnim usg 13tc okazało się że żyje tylko jedno dziecko[emoji17][emoji17] Z drugim jest wszystko dobrze ale i tak się boję że stracę oboje[emoji24] Cała ta sytuacja jest bardzo trudna dla mnie. Niby jedno dziecko jest i żyje ale nie umiem nie myśleć że były bliźniaki [emoji21] Pewnie z czasem będę się lepiej czuła i nie bedzie to tak bolało...
Wiesz blizniaki tak mają że jak jest wczesna ciąża to po prostu zaczynają się wchłaniać. U mnie były dwujajowe więc po prostu się wchłonie nie zagrażając drugiemu. Ale i tak boje sie że mogą być jakieś komplikacje. Zwłaszcza że od paru dni bolal mnie brzuch.... Jutro jadę kupic detektor tętna bo chyba zwariuje przez ten miesiąc do wizyty.Ana650 jeju. A jeszcze wczoraj myślałam co u Ciebie i twoich dziesiątek mialam pisac, ale przez sprawę Kari wyleciało mi to z glowy . Ale to smutne [emoji24] [emoji22] a ten dzidziuś tam w macicy zostanie już do porodu czy jak to wygląda?