reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Dziewczyny, ale tu się dzieje, ile postów, człowiek pójdzie do pracy i już jest w tyle, trzeba nadrobić, aż nie nadążam.

reklama
Sunmaggy dziekuje za slowa otuchy. Juz inaczej do tego podchodze. Wiadomo pierwsze to szok i szukanie rozwiazan. Jak sie jest w goracej wodzie kapanym jak ja to tez zle. Trzeba wszystko przegryzc:)

Sunmaggy dziekuje za slowa otuchy. Juz inaczej do tego podchodze. Wiadomo pierwsze to szok i szukanie rozwiazan. Jak sie jest w goracej wodzie kapanym jak ja to tez zle. Trzeba wszystko przegryzc:)
Gooska, podjerzewam, ze moja pierwsa reakcja bylaby taka sama, ale trzezwo patrzac to serio 1:898 to male ryzyko. Usg masz ksiazkowe, z tego co pamietam, bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie.

@justjestem mega slaba sytuacja, ja zamowilam segregator na poczatku pazdziernika i w ciagu 3 dni doszedl. W takiej sytuacji zniesnaczona zadalabym zwrotu kasy.

Czy ktos ma jakies informacje odnosniw Kari? Martwie sie..

Mialam kilka dni slabszych. Meczyla mnie migrena i musialam brac paracetamol. Nawet nie wiecie jakie wyrzuty sumienia mialam bo nigdy wczesniej w ciazy nie bralam lekow przeciwbolowych, ale chodzilam juz z bolu po scianach.

@made tak usg ksiazkowe, nie wiem po co mi bylo robic krew jak nie mialam zadnych watpliwosci. Teraz jakies sie wkradly i jak kret wierca sobie tunele. Ale mysle ze jutro na to juz inaczej spojrze bo dzis juz nawet mysle inaczej :)
Mnie dzis tez strasznie glowa boli... ale to pewnie z emocji. Chociaz bez paracetamolu sie tez nie obeszlo. Nie miej wyrzutow to bezpieczny lek.

Tez sie martwie o Kari... ale musimy czekac :(

@made tak usg ksiazkowe, nie wiem po co mi bylo robic krew jak nie mialam zadnych watpliwosci. Teraz jakies sie wkradly i jak kret wierca sobie tunele. Ale mysle ze jutro na to juz inaczej spojrze bo dzis juz nawet mysle inaczej :)

Tez sie martwie o Kari... ale musimy czekac :(
Czytam to co piszesz a wiem ze moje wyniki badan tez juz sa i piwinnam je odebrac ale teraz sie boje bo na usg wszystko bylo ok a co jak cos wyszlo z krwi.

Też mam nadzieję że kari się odezwie i że u niej jest okej :( martwię się o nią bardzo, a jest mi tu szczególnie bliska.... :(

@gooskaw nie bój się. Ryzyko 1:898 to na prawdę nie jest duże ryzyko ;) także spokojnie ;)

@zniewolona znam ten stres, też go przeżywałam wiedząc że już są wyniki krwi i że trzeba czekać aż lekarz je wrzuci do kompa i przeliczy ryzyko. Ale na pewno jest okej ;)

@gooskaw to wciąż są bardzo małe szansę, że dziecko będzie chore. Na prawdę , wszystko będzie ok. To tylko statystyka ;-) A jak każdy wie statystyka kłamie :-*

Co do bycia moderatorem mogę się podjąć razem z @justjestem . Tylko od razu dodam, że jak poczuje że mam na to za mało czasu etc to zrezygnuje . Nie lubię mieć poczucia że robię coś na odwal się. Więc jeżeli jest ktoś chętny kto chce pełnić tą funkcję, nie ma problemu :-) nich się odezwie po prostu . !

reklama
Czytam to co piszesz a wiem ze moje wyniki badan tez juz sa i piwinnam je odebrac ale teraz sie boje bo na usg wszystko bylo ok a co jak cos wyszlo z krwi.
Ty sie nie przejmuj to zawsze ja mam pod gore :p u Ciebie na pewno bedzie okej. Daj znac jak sie juz odwazysz je poznac :-)

@Rossiczka wmawiam sobie to co piszecie. Procz tego pocieszam sie faktem braku syndromu downa w mojej i meza rodzinie. Mowilam ze z Wami latwo sie cieszyc... ;) gorzej w druga strone.

I stanowczo jestem za! Za Wami w roli adminek :-)

Do góry