reklama
Gooska, podjerzewam, ze moja pierwsa reakcja bylaby taka sama, ale trzezwo patrzac to serio 1:898 to male ryzyko. Usg masz ksiazkowe, z tego co pamietam, bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie.Sunmaggy dziekuje za slowa otuchy. Juz inaczej do tego podchodze. Wiadomo pierwsze to szok i szukanie rozwiazan. Jak sie jest w goracej wodzie kapanym jak ja to tez zle. Trzeba wszystko przegryzc
@justjestem mega slaba sytuacja, ja zamowilam segregator na poczatku pazdziernika i w ciagu 3 dni doszedl. W takiej sytuacji zniesnaczona zadalabym zwrotu kasy.
Czy ktos ma jakies informacje odnosniw Kari? Martwie sie..
Mialam kilka dni slabszych. Meczyla mnie migrena i musialam brac paracetamol. Nawet nie wiecie jakie wyrzuty sumienia mialam bo nigdy wczesniej w ciazy nie bralam lekow przeciwbolowych, ale chodzilam juz z bolu po scianach.
zniewolona
Fanka BB :)
Matko kari moze to przez te nerwyDziewczyny zaczelam krwawic [emoji24]
gooskaw
@made tak usg ksiazkowe, nie wiem po co mi bylo robic krew jak nie mialam zadnych watpliwosci. Teraz jakies sie wkradly i jak kret wierca sobie tunele. Ale mysle ze jutro na to juz inaczej spojrze bo dzis juz nawet mysle inaczej
Mnie dzis tez strasznie glowa boli... ale to pewnie z emocji. Chociaz bez paracetamolu sie tez nie obeszlo. Nie miej wyrzutow to bezpieczny lek.
Tez sie martwie o Kari... ale musimy czekac
Mnie dzis tez strasznie glowa boli... ale to pewnie z emocji. Chociaz bez paracetamolu sie tez nie obeszlo. Nie miej wyrzutow to bezpieczny lek.
zniewolona
Czytam to co piszesz a wiem ze moje wyniki badan tez juz sa i piwinnam je odebrac ale teraz sie boje bo na usg wszystko bylo ok a co jak cos wyszlo z krwi.@made tak usg ksiazkowe, nie wiem po co mi bylo robic krew jak nie mialam zadnych watpliwosci. Teraz jakies sie wkradly i jak kret wierca sobie tunele. Ale mysle ze jutro na to juz inaczej spojrze bo dzis juz nawet mysle inaczej
roki_1991
Też mam nadzieję że kari się odezwie i że u niej jest okej martwię się o nią bardzo, a jest mi tu szczególnie bliska....
@gooskaw nie bój się. Ryzyko 1:898 to na prawdę nie jest duże ryzyko także spokojnie
@zniewolona znam ten stres, też go przeżywałam wiedząc że już są wyniki krwi i że trzeba czekać aż lekarz je wrzuci do kompa i przeliczy ryzyko. Ale na pewno jest okej
@gooskaw nie bój się. Ryzyko 1:898 to na prawdę nie jest duże ryzyko także spokojnie
@zniewolona znam ten stres, też go przeżywałam wiedząc że już są wyniki krwi i że trzeba czekać aż lekarz je wrzuci do kompa i przeliczy ryzyko. Ale na pewno jest okej
Rossiczka
Moderatorka
@gooskaw to wciąż są bardzo małe szansę, że dziecko będzie chore. Na prawdę , wszystko będzie ok. To tylko statystyka ;-) A jak każdy wie statystyka kłamie :-*
Co do bycia moderatorem mogę się podjąć razem z @justjestem . Tylko od razu dodam, że jak poczuje że mam na to za mało czasu etc to zrezygnuje . Nie lubię mieć poczucia że robię coś na odwal się. Więc jeżeli jest ktoś chętny kto chce pełnić tą funkcję, nie ma problemu :-) nich się odezwie po prostu . !
Co do bycia moderatorem mogę się podjąć razem z @justjestem . Tylko od razu dodam, że jak poczuje że mam na to za mało czasu etc to zrezygnuje . Nie lubię mieć poczucia że robię coś na odwal się. Więc jeżeli jest ktoś chętny kto chce pełnić tą funkcję, nie ma problemu :-) nich się odezwie po prostu . !
reklama
gooskaw
Ty sie nie przejmuj to zawsze ja mam pod gore u Ciebie na pewno bedzie okej. Daj znac jak sie juz odwazysz je poznac :-)Czytam to co piszesz a wiem ze moje wyniki badan tez juz sa i piwinnam je odebrac ale teraz sie boje bo na usg wszystko bylo ok a co jak cos wyszlo z krwi.
@Rossiczka wmawiam sobie to co piszecie. Procz tego pocieszam sie faktem braku syndromu downa w mojej i meza rodzinie. Mowilam ze z Wami latwo sie cieszyc... gorzej w druga strone.
I stanowczo jestem za! Za Wami w roli adminek :-)