reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Violett odpoczywaj az bedziesz miala dosyc [emoji4] dobrze dobrze!

A ja sie chyba nie doczekam tej paczki od mamyginekolog. W niedziele wyjezdzamy, jak za dwa dni nie przyjdzie to nastepnym razem w pl bede za rok... takze kontakt z nimi jest tragiczny, na maile odpisuja po tyg, brak nr tel...
A zamawialam ja na poczatku pazdziernika.

reklama
Bylam z wynikami i mam teraz srednie ryzyko na t21 1:898 :( nikt w rodzinie mojej i meza dziecka z tym syndromem nie mial i nie ma... i nie wiem co dalej bo maz nie chce robic juz nifty ale powiedzial ze jak ja sie upre to zrobimy. I na co mi byla ta krew jak wg usg bylo niskie ryzyko. Zawsze musze przedobrzyc.

Bylam z wynikami i mam teraz srednie ryzyko na t21 1:898 :( nikt w rodzinie mojej i meza dziecka z tym syndromem nie mial i nie ma... i nie wiem co dalej bo maz nie chce robic juz nifty ale powiedzial ze jak ja sie upre to zrobimy. I na co mi byla ta krew jak wg usg bylo niskie ryzyko. Zawsze musze przedobrzyc.
1:898 to nadal male ryzyko, spokojnie [emoji9]

Sent from my HTC One A9 using Forum BabyBoom mobile app

Violett odpoczywaj az bedziesz miala dosyc [emoji4] dobrze dobrze!

A ja sie chyba nie doczekam tej paczki od mamyginekolog. W niedziele wyjezdzamy, jak za dwa dni nie przyjdzie to nastepnym razem w pl bede za rok... takze kontakt z nimi jest tragiczny, na maile odpisuja po tyg, brak nr tel...
A zamawialam ja na poczatku pazdziernika.

Też bym się na serio wkurzyła...

@gooskaw też mi się wydaje że to niskie ryzyko.

No i co u Kari ktos wie?

Just ja na twoim miejscu bym prosiła o zwrot kasy w takiej sytuacji. Chyba że bardzo chcesz mieć te produkty.

reklama
Ann napisalam maila ze albo dojdzie w tym tyg albo prosze o zwrot ale cisza. Do mamyginekolog tez pisalam na insta i tez nie odczytala. Troche mnie dziwi ze taka duza firma a nr nie podaja...

Do góry