reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Liczę na chłopca. Mamy już imię wybrane. Przed każdą ciąża miałam wybrane imię, a później "tworzyliśmy" dzieciaka. I miałam głębokie przekonanie, że tak będzie. Przy pierwszym synu nie dopuszczałm w ogóle myśli że mógłby być córką. W drugiej ciąży z córką też imię było najpierw. Ale miałam więcej zdrowego rozsądku i dopuszczałam inną opcje. Teraz przy trzecim czekamy na Karola, ale choinka mam wątpliwości. Czy trzeci raz mnie przeczucie nie zawiedzie..

Mąż ostatnio przyniósł informacje o chińskim kalendarzu płci. Sprawdzałyście dla zabawy może to? Ponoć się sprawdza w 85 procentach czy jakoś tak. Ciekawa jestem jak Wam wychodzi :-) :)

reklama
Safija podnoszę rękę w górę [emoji4] też mamy 2 chłopców 4 i 2 lata [emoji57] to będzie 3 dzidziuś. To moja 5 ciąża.

Franka sprawdzałam ten kalendarz, u mnie wychodzi, że powinnam mieć dwie córki, a mam 2 synów [emoji12]

Cześć Dziewczyny, czy mogę do Was jeszcze dołączyć? Termin mam na 1 maja.
To moja 5 ciąża ale mamy tylko 1 synka. Wcześniej 10 lat starań i te 3 straty. Po 10 latach jak już odpuściłam to sama zaszłam....
Synek ma 2 lata a ja znowu jestem w ciąży też dość niespodziewanie....
Czytam was trochę od jakiegoś czasu [emoji16]

O hej. Bylysmy razem na pazdzierniku? [emoji4]

Chwale sie ze sie udalo 1987mnpm z brzuszkiem [emoji4]
IMG_4322.JPG

Załączniki

• IMG_4322.JPG
    IMG_4322.JPG
    517 KB · Wyświetleń: 240
O hej. Bylysmy razem na pazdzierniku? [emoji4]
Hej tak dokładnie! Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że jesteś tutaj
[emoji1] masz termin też jakoś na początek maja tak?

Na narazie nie mam nic na plusie. Z Borysem do 22tc miałam zero a później miałam ok 12kg przez pozostałe 20tc.

Safija podnoszę rękę w górę [emoji4] też mamy 2 chłopców 4 i 2 lata [emoji57] to będzie 3 dzidziuś. To moja 5 ciąża.

Franka sprawdzałam ten kalendarz, u mnie wychodzi, że powinnam mieć dwie córki, a mam 2 synów [emoji12]

Syn i córka mi się zgadza. Ale teraz córkę mi wróżą.. Mojej kuzynce się sprawdziło. Mąż mówił, że jego znajomym też.. Za kilka tygodni pewnie się przekonamy :D

Hej tak dokładnie! Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że jesteś tutaj
[emoji1] masz termin też jakoś na początek maja tak?

Na narazie nie mam nic na plusie. Z Borysem do 22tc miałam zero a później miałam ok 12kg przez pozostałe 20tc.

Tak tez na sam początek z om, tylko z usg wychodzi mi ciaza starsza o dwa tyg wiec nie wiem jak to do konca liczyc, ale według moich obliczeń owu byla idealnie wiec licze z om [emoji4]
Jak sie czujesz? Jak Borysek? [emoji4]

Ann ja tez nie bylam pewna do konca jak zobaczylam nick ale jak doszlam do imienia to juz skojarzylam ze Tekila z Borysem to nasz pazdziernik [emoji4]

reklama
Just tekila to jest nas trzy[emoji6]

Just gdzie weszłas? Ja bym się tam znowu wybrała do Zakopanego. Tylko wolałabym bez dzieci. Takie wędrówki kocham, a z dziećmi na plecach było trochę ciężko.

Do góry