reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Liczę na chłopca. Mamy już imię wybrane. Przed każdą ciąża miałam wybrane imię, a później "tworzyliśmy" dzieciaka. I miałam głębokie przekonanie, że tak będzie. Przy pierwszym synu nie dopuszczałm w ogóle myśli że mógłby być córką. W drugiej ciąży z córką też imię było najpierw. Ale miałam więcej zdrowego rozsądku i dopuszczałam inną opcje. Teraz przy trzecim czekamy na Karola, ale choinka mam wątpliwości. Czy trzeci raz mnie przeczucie nie zawiedzie..

Mąż ostatnio przyniósł informacje o chińskim kalendarzu płci. Sprawdzałyście dla zabawy może to? Ponoć się sprawdza w 85 procentach czy jakoś tak. Ciekawa jestem jak Wam wychodzi :-) :)

reklama
Safija podnoszę rękę w górę [emoji4] też mamy 2 chłopców 4 i 2 lata [emoji57] to będzie 3 dzidziuś. To moja 5 ciąża.

Franka sprawdzałam ten kalendarz, u mnie wychodzi, że powinnam mieć dwie córki, a mam 2 synów [emoji12]

Cześć Dziewczyny, czy mogę do Was jeszcze dołączyć? Termin mam na 1 maja.
To moja 5 ciąża ale mamy tylko 1 synka. Wcześniej 10 lat starań i te 3 straty. Po 10 latach jak już odpuściłam to sama zaszłam....
Synek ma 2 lata a ja znowu jestem w ciąży też dość niespodziewanie....
Czytam was trochę od jakiegoś czasu [emoji16]

O hej. Bylysmy razem na pazdzierniku? [emoji4]

Chwale sie ze sie udalo 1987mnpm z brzuszkiem [emoji4]
IMG_4322.JPG

Załączniki

• IMG_4322.JPG
    IMG_4322.JPG
    517 KB · Wyświetleń: 244
O hej. Bylysmy razem na pazdzierniku? [emoji4]
Hej tak dokładnie! Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że jesteś tutaj
[emoji1] masz termin też jakoś na początek maja tak?

Na narazie nie mam nic na plusie. Z Borysem do 22tc miałam zero a później miałam ok 12kg przez pozostałe 20tc.

Safija podnoszę rękę w górę [emoji4] też mamy 2 chłopców 4 i 2 lata [emoji57] to będzie 3 dzidziuś. To moja 5 ciąża.

Franka sprawdzałam ten kalendarz, u mnie wychodzi, że powinnam mieć dwie córki, a mam 2 synów [emoji12]

Syn i córka mi się zgadza. Ale teraz córkę mi wróżą.. Mojej kuzynce się sprawdziło. Mąż mówił, że jego znajomym też.. Za kilka tygodni pewnie się przekonamy :D

Hej tak dokładnie! Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że jesteś tutaj
[emoji1] masz termin też jakoś na początek maja tak?

Na narazie nie mam nic na plusie. Z Borysem do 22tc miałam zero a później miałam ok 12kg przez pozostałe 20tc.

Tak tez na sam początek z om, tylko z usg wychodzi mi ciaza starsza o dwa tyg wiec nie wiem jak to do konca liczyc, ale według moich obliczeń owu byla idealnie wiec licze z om [emoji4]
Jak sie czujesz? Jak Borysek? [emoji4]

Ann ja tez nie bylam pewna do konca jak zobaczylam nick ale jak doszlam do imienia to juz skojarzylam ze Tekila z Borysem to nasz pazdziernik [emoji4]

reklama
Just tekila to jest nas trzy[emoji6]

Just gdzie weszłas? Ja bym się tam znowu wybrała do Zakopanego. Tylko wolałabym bez dzieci. Takie wędrówki kocham, a z dziećmi na plecach było trochę ciężko.

Do góry