reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

A Borys zupełnie dobrze, idealny 2 latek w całej okazałości

Teraz czuję się już dobrze, ale do 12tc tragicznie, ciągle wymioty i mdłości 24h...zupełnie jak w pierwszej ciąży...
Tylko teraz nie mam na nic apetytu, mogłabym żyć powietrzem..

reklama
Franka, wg chińskiego kalendarza mój czterolatek powinien być dziewczynka a jest chłopcem a teraz powinna być dziewczynka i tak póki co się zapowiada wg ostatniego usg. Totalna bzdura ten kalendar. Jak wróżenie z fusów.

Ann, nie ważyłam się dawno wiec nie mam pojęcia. [emoji6]

Doświadczyła może któraś z was krwawienia po stosunku? W ciąży ze starszym nigdy mi się nie przydarzyło wiec jestem zdezorientowana. Troszkę podbrzusze mnie tez pobolało ale poleżałam i przeszlo. Monitor jest w takich momentach zbawienny.

Ja też mama prawie trójki. Tobiasz 3,5 roku A Helenka 10 miesięcy.
Mi chiński kalendarz chyba trzykrotnie się sprawdza ;-) warto skorzystać z kalkulatora do tego kalendarza bo.on tam krótsze miesiące ma niż my ;-)

Ja mam.kilogram.na plusie. Głodna jestem ostatnio non stop więc jem ale zwiekszylam ilość ruchu, no i cztery razy w tygodniu biegam po 5 km żeby się nie forsować A trochę poruszac. Brzuch już spory, nawet gin ostatnio powiedział że nie ładnie mi już macica wyszła ;-)

Ja miałam kilka tygodni temu krwawienie po stosunku, bo trochę nas poniosło. Byłam na IP okazało się że to nie z macicy ani z szyjki tylko ze ściany pochwy jakiś uraz. Ale stres był bo trochę tej krwi było.....

Teraz czuję się już dobrze, ale do 12tc tragicznie, ciągle wymioty i mdłości 24h...zupełnie jak w pierwszej ciąży...

Ann na Kasprowy, ale tak wialo, ze czulam sie jak co najmniej jak na jakim trzytysięczniku [emoji23]

Tekila ja do 13 tak samo. Ile ja sie nawymiotowalam... w pierwszej ciazy tez sie zle czulam w pierwszym trymestrze, ale druga to mi tak dala, myslalam, ze to sie nigdy nie skonczy [emoji23]

reklama
Do góry