reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Czesc, Dziewczyny :) zniknelam na kilka dni, moje dziecko znow przywloklo jakiegos przedszkolnego wirusa i w domu byl szpital. Do tego walczylam z bardzo silnymi mdlosciami, od 2-3 dni widze duza poprawe, mdli mnie glownie wieczorem, wiec chyba idzie ku lepszemu. U mnie 8 tydzien ciazy, w przyszla srode mam wizyte by skontrolowac czy krwiak przy dzidzi sie wchlania :)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

reklama
Justjestem czyli nie tylko ja niecierpie nawilzonej skory haha a juz myslalam ze cos ze mna nie tak :) zawsze sie zastanawialam jak te kobiwty moga sie tak lubowac w tych balsamach i chodzic takie klejace, ja w dodatku jak sie nasmaruje to mam uczucie ze jwstem mokra na calym ciele jeszcze dluuuugi czas, blee. Zdecydowaniw wole juz przesuszona i napieta skore [emoji23] ostatecznie przezyje krem do rak bo myje je zdecydowanie za czesto z powodu mojego OCD no i do twarzy szybko wchlaniajacy sie ale tylko po prysznicu.

@kari21 ja mam podobnie :D jedynie po depilacji nóg nakładam na nie krem, tak to nigdy. I na twarz, bo po umyciu twarzy często mnie ciągnie skóra. Natomiast na dłoniach kremu nie znoszę i to do tego stopnia, że jak nakładao. Na nogi czy twarz to muszę od razu umyć ręce :p

Dziewczyny, ja sie z wami żegnam...dziś na wizycie okazało się, że serduszko przestało bić;( odstawiam leki i czekam na oczyszczenie organizmu...Nie wiem juz, jak sobie z tym poradzić, in vitro było dla nas ostatnia szansa, gin mówi, by sprobowac ponownie i tak zrobimy,ale teraz myślę tylko o tym małym czlowieczku, który znowu od nas odszedl. Dzis sa urodziny mojego męża, zrobiłam mu piękny prezent.

Dziewczyny, ja sie z wami żegnam...dziś na wizycie okazało się, że serduszko przestało bić;( odstawiam leki i czekam na oczyszczenie organizmu...Nie wiem juz, jak sobie z tym poradzić, in vitro było dla nas ostatnia szansa, gin mówi, by sprobowac ponownie i tak zrobimy,ale teraz myślę tylko o tym małym czlowieczku, który znowu od nas odszedl. Dzis sa urodziny mojego męża, zrobiłam mu piękny prezent.
Trzymaj się kochana. Musisz wierzyć ,że w końcu się uda. Pamiętaj ,że to nie jest Twoja wina !

Ja za to nie lubię bardzo mojej suchej skóry po kąpieli. Jak dotykam noga drugiej nogj to, aż mi nieprzyjemnie. Mam bardzo sucha skórę i nie wiele balsamów mi rzeczywiście nawilża. Jak nie należę do za dużo to szybko się wchlania. Zimą używam mniej ni dużo w spodniach czy leginsach ew rajstopy to tak nie czuje. Lato obowiązkowo [emoji6] resztę ciała mogę nawet pominąć, ale nogi koniecznie [emoji6]

Dziewczyny mam już trochę wiadomości o listy. To wieczorem jak wrócę od lekarza, zjem kolację i ogarniemy chlopakow do snu to zrobię wątek z tą lista i najwyżej będę edytował jak któras ż was od źle te dane. [emoji4]

@Cer tak bardzo mi przykro... Tak bardzo rozumiem co czujesz i przez co przechodzisz... Doświadczyłam tego dwa razy i bardzo boję się powtórki. Przeżyj spokojnie stratę, daj sobie czas, to ważne. Piszesz o in vitro dlatego wnioskuję że to nie jest pierwsza strata? Polecam ci wątek
Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
Tam dziewczyny mają mega duża wiedzę i jest tak sporo cudów w postaci zdrowych maluszków. Nie znam cie ani twojej historii ale jeśli problem leży w immunologii to in vitro niestety nie jest sposobem... On tylko pomaga zajść w ciążę a nie ma wpływu na utrzymanie jej...
Przytulam mocno :*

Cer, tak bardzo mi przykro :( trzymaj sie jakos kochana

reklama
Dzieki dziewczyny. Tak, immunologia jest moim problemem, niestety nie moge mieć szczepień i zaproponowano mi obwarowanie lekami w ciaży, immunolog zalecil tez by probować ciaży z in vitro, by od poczatku wszystko było pod kontrola. Wyszło jak zwykle. To moje 3 poronienie (nie liczac 2 pozamacicznych i 2 biochemicznych) :(

Do góry