reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Sunmaggy nie oczekuj po to jesteśmy by się wspierać. Myśl o tym, że robisz to dla maleństwa. Te dni w szpitalu są tylko po to żeby mogli Ci pomóc. Chcą być pewni, że wyjdziesz i nie będzie strachu. Czytaj książki o macierzyństwie, potem może nie być czasu. Ja mam kilka o wychowaniu w poczekalni i nie ma kiedy zacząć. Jak dziec i zasnął to ja już nie mam siły na czytanie [emoji4]
A przypomnij mi z jakiego powodu miałaś krwawienie, mocne? Do środy nic nie badają, tylko masz leżeć tak?

Just nie dostałam. Ja wiem już czego się spodziewać. Ale ty mieszkasz w Szwajcarii wiesz może być trochę inaczej niż u mnie. Masz rozpiske kiedy masz wizyty? Ja mam wizyty jak sobie ustale z lekarzem, po każdej wstałam kolejną. Zazwyczaj co 4-5tygodni, nawet 6 mi proponował hehe. Dla mnie to był szok bo w Polsce chodziłam co 3 tygodnie ale też za każdą placilam prywatnie. Potem jakoś w końcówce przychodziła na ctg ale nie pamiętam co ile miałam wizyty. Chyba tylko 3 ctg miałam.

reklama
Co myslicie zeby zrobic liste z terminami porodu? Ja ciagle zapominam kto kiedy. A bliżej maja to będzie można tylko zajrzeć do listy i zerknąć. Jeśli chcecie to moge ja napisać i zawsze można edytować.

Hej kochane czytam was w miare na bierzaco. Stres nie opuszcza wiec srednio co 2-3 dni musze sprawdzac detektorem bicie serca, tak to juz jest po przejsciach chyba :( nastepna wizyta w niedziele a potem juz musze czekac do 1 listopada na 13tyg usg. Niech czas biegnie szybciej bo strasznie mi sie dluzy.

Co myslicie zeby zrobic liste z terminami porodu? Ja ciagle zapominam kto kiedy. A bliżej maja to będzie można tylko zajrzeć do listy i zerknąć. Jeśli chcecie to moge ja napisać i zawsze można edytować.
Super pomysl;)

Hej kochane czytam was w miare na bierzaco. Stres nie opuszcza wiec srednio co 2-3 dni musze sprawdzac detektorem bicie serca, tak to juz jest po przejsciach chyba :( nastepna wizyta w niedziele a potem juz musze czekac do 1 listopada na 13tyg usg. Niech czas biegnie szybciej bo strasznie mi sie dluzy.
Oj to chyba każda z nas ne może się doczekać kolejnej wizyty ;) ja mam druga wizytę jutro i juz siedze jak na szpilkach. A kolejna później pewnie za miesiac

Ann nie tylko wizyty. Dostalam rozpiske na wszystkie wizyty co 4 tyg i tez nawet ktg, pierwsze mam na 04/02 i potem co dwa tyg do konca [emoji15]

Opisalam wizyte w watku i mam piekne zdjecie [emoji4]

reklama
Do góry