Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja zrobiłam tortille z kurczakiem i avocado [emoji7] i już druga zajadam.Właśnie zajadam się kanapką z tuńczykiem i popijam soczkiem marchwiowym
Oooo pychaA ja zrobiłam tortille z kurczakiem i avocado [emoji7] i już druga zajadam.
Gdzieś już mi się to uszy obiło na jakimś forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tętno wskaże płeć dziecka.Dziewczyny a jak to jest z pulsem dziecka? Faktycznie moze wskazywac na plec? Bo np moj kropek ma na pewno duzo wyzsze tetno niz mial Marcelik. Mysle ze kolo 160- 170 Marceli mial 140-150
Gdzieś już mi się to uszy obiło na jakimś forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tętno wskaże płeć dziecka.
Chciałabyś córeczkę?
Oj znam to. Chociaż mnie bardziej przy córce poniosło. Był moment co ona miała 40 par spodni ;-) makabra ;-)Nie ma to dla mnie większego znaczenia, po prostu ciekawość [emoji4] smieje sie, ze przy synku byloby ekonomiczniej, bo praktycznie wszystko po pierworodnym mam schowane, a wiekszosc rzeczy jest nowych, bo troche mnie ponioslo wtedy przy kompletowaniu wyprawki [emoji12]