reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dziewczyny a jak to jest z pulsem dziecka? Faktycznie moze wskazywac na plec? Bo np moj kropek ma na pewno duzo wyzsze tetno niz mial Marcelik. Mysle ze kolo 160- 170 Marceli mial 140-150

Nie wiem jak jest na prawdę z tym pulsem. Myślę jednak że to jakieś mity ludowe. Bo inaczej byłyby normy inne dla dziewczynek czy chłopców.

U.mnie i Helenka i Tobiasz mniej więcej miały podobny puls, w podobnym etapie ciąży

Dziewczyny a jak to jest z pulsem dziecka? Faktycznie moze wskazywac na plec? Bo np moj kropek ma na pewno duzo wyzsze tetno niz mial Marcelik. Mysle ze kolo 160- 170 Marceli mial 140-150
Gdzieś już mi się to uszy obiło na jakimś forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tętno wskaże płeć dziecka.
Chciałabyś córeczkę?

Gdzieś już mi się to uszy obiło na jakimś forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tętno wskaże płeć dziecka.
Chciałabyś córeczkę?

Nie ma to dla mnie większego znaczenia, po prostu ciekawość [emoji4] smieje sie, ze przy synku byloby ekonomiczniej, bo praktycznie wszystko po pierworodnym mam schowane, a wiekszosc rzeczy jest nowych, bo troche mnie ponioslo wtedy przy kompletowaniu wyprawki [emoji12]

Nie ma to dla mnie większego znaczenia, po prostu ciekawość [emoji4] smieje sie, ze przy synku byloby ekonomiczniej, bo praktycznie wszystko po pierworodnym mam schowane, a wiekszosc rzeczy jest nowych, bo troche mnie ponioslo wtedy przy kompletowaniu wyprawki [emoji12]
Oj znam to. Chociaż mnie bardziej przy córce poniosło. Był moment co ona miała 40 par spodni ;-) makabra ;-)

Ja mam bardzo dużo na obie płci. Chociaż i tak wiem że znowu sporo jak nie bardzo dużo kupię nowych rzeczy. Ja tak mam , mąż na szczęście o tym wie ;-)

reklama
Super dziewczyny, widzę ze właściwie jesteście przygotowane z wyprawką :)
Ja nie mam nic. Już dawno ciuszki powydawaliśmy. Nie ukrywam że kompletowanie wyprawki na nowo to tez frajda :p

Do góry